Survivor 4: Η εκδίκηση των αποστατών – Αλέξης και Κρις αρνούνται να αγωνιστούν

Survivor 4: Η εκδίκηση των αποστατών – Αλέξης και Κρις αρνούνται να αγωνιστούν
Survivor 4: Αλέξης και Κρις αρνούνται να αγωνιστούν glomex

Έρχεται τσουνάμι ανατροπών. Αλέξης και Κρις αρνούνται να λάβουν μέρος στο επόμενο αγώνισμα. "Δεν έχω πει την τελευταία μου κουβέντα", τονίζει ο Παππάς.

Στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor 4 έγινε ο κακός χαμός μεταξύ των παικτών, κάτι που φαίνεται πως θα συνεχιστεί και στο επεισόδιο της Τρίτης 2/3. Στο τρέιλερ που δόθηκε πριν λίγες ώρες στη δημοσιότητα βλέπουμε τη μπλε ομάδα να βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης, με τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη να τεντώνουν το σκοινί κι άλλο!

Ο πρώτος βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση λέγοντας πως τον έχουν στην παραλία, σαν να είναι έτοιμος να πουληθεί σε παζάρι, όμως αναφέρει πως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα.

Έτσι και γίνεται, όταν αρνείται να αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι ασυλίας της εβδομάδας μαζί με τον κολλητό του, Κρις. Οι αναφορές των συμπαικτών τους, ότι οι δύο… αποστάτες έχουν μειωμένη απόδοση στα αγωνίσματα τους οδηγούν σε αυτή την απόφαση.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Τζέιμς Καφετζής λέει πως είναι σε δύσκολη θέση και η υπόδειξή του για τον επόμενο υποψήφιο φέρνει νέο γύρο τσακωμών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα