Survivor 4: “Σφαγή” στο συμβούλιο με Τριαντάφυλλο και Ηλία – Ποιος παίκτης αποχώρησε

Survivor 4: “Σφαγή” στο συμβούλιο με Τριαντάφυλλο και Ηλία – Ποιος παίκτης αποχώρησε
Συμβούλιο του νησιού στο "Survivor 4" Glomex

Ένταση ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές της Κόκκινης ομάδας του "Survivor 4". Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος, η Ελένη και η Μαριάνθη. Ποιος έφυγε.

Χαμός έγινε στο συμβούλιο του νησιού στο “Survivor 4” της Τετάρτης (31/03), με τον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου και τον Ηλία Μπόγδανο να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση μπροστά στους παίκτες και τον Γιώργο Λιανό.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφερε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση πλέον με τον Τριαντάφυλλο, καθώς του μίλησε πολύ άσχημα νωρίτερα στην παραλία. Ο ίδιος μετέφερε τα λόγια του, λέγοντας:

“Δεν μπορώ να επικοινωνήσω δυστυχώς. Για τα βασικά μιλούσα με τον Τριαντάφυλλο. Μετά, όμως, από τα σημερινά του λόγια, θα του λέω μόνο μια καλημέρα και τα τυπικά. Γιατί ο Τριαντάφυλλος μετά την πρωινή ένταση, γυρνάει και μου λέει αυτολεξεί: “Ρουφιάνε ρουφιανάκο Μπόγδανε, να δω τι καριέρα θα κάνεις όταν βγεις από ‘δω πέρα εσύ”. Και του λέω ότι σαν τη δική του την καριέρα δεν θα κάνω. Εδώ θέλω να πω ότι το “λαϊκό παιδί” μας λέει κάθε μέρα πόσα λεφτά έχει βγάλει από τη μουσική, για τη μεγάλων διαστάσεων πισίνα που έχει φτιάξει στο σπίτι του κλπ. Εγώ είμαι στα πρώτα βήματα της καριέρας μου. Το σημερινό με πείραξε πάρα πολύ”.

Ο Τριαντάφυλλος περιέγραψε το σκηνικό από τη δική του πλευρά, με εντελώς διαφορετικό τρόπο, ενώ αποκάλεσε “ψευτράκο” τον Ηλία Μπόγδανο όταν είπε τα παραπάνω.

Μετά από τον καβγά ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που ο κόσμος αποφάσισε να μην κρατήσει στο “Survivor 4”. Υποψήφιοι ήταν ο Τριαντάφυλλος, η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη, η οποία ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Στο άκουσμα του ονόματος της Μαριάνθης, η Ελένη ξέσπασε σε κλάματα από ανακούφιση που δεν έφυγε η ίδια, καθώς νωρίτερα ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη. Αρκετοί παίκτες της Κόκκινης ομάδας έτρεξαν προς το μέρος της με χαρά, ενώ στο πλευρό της Μαριάνθης βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά.

Η Μαριάνθη αγκάλιασε και την Νικολέττα Μαυρίδη φεύγοντας, παρόλο που είχαν τσακωθεί πολύ έντονα νωρίτερα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα