Survivor 4 – Spoiler: Ποιοι κερδίζουν στο αποψινό αγώνισμα

Survivor 4 – Spoiler: Ποιοι κερδίζουν στο αποψινό αγώνισμα
Παίκτες του Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Οι Μπλε ανέδειξαν ήδη τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο "Survivor 4". Τι θα γίνει στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και ποιοι θα πάρουν τη νίκη.

Τα πάνω τους πήραν οι Κόκκινοι του “Survivor 4” τις τελευταίες μέρες, καθώς σημειώνουν σερί νίκες στα αγωνίσματα. Το ίδιο συνέβη και το βράδυ της Δευτέρας (08/2), με την κόκκινη ομάδα να κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και να πηγαίνει στο συμβούλιο του νησιού χωρίς το άγχος της ψηφοφορίας.

Αντιθέτως, οι Μπλε όντες ηττημένοι, αναγκάστηκαν να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η Έλενα Κρεμλίδου έμεινε εκτός ψηφοφορίας, καθώς μετέβη στο νοσοκομείο λόγω προβλημάτων υγείας, ενώ ο Αλέξης Παππάς δεν μπορούσε να ψηφιστεί, επειδή κέρδισε την ατομική ασυλία. Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε μέσα από την ψηφοφορία των συμπαικτών της η Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor 4 – Spoiler: Απόψε κερδίζουν οι Μπλε

Το σερί νικών των Κόκκινων στο “Survivor 4” δεν θα συνεχιστεί, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Ευτυχείτε”, στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τρίτης (09/2) θα κερδίσει η μπλε ομάδα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση να είναι και από τις δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς θα κληθεί να υποδείξει έναν από τους συμπαίκτες του στη μπλε ομάδα, που θα είναι υποψήφιος μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου. Επίσης, οι Κόκκινοι θα πρέπει να ψηφίσουν ένα συμπαίκτη τους για αποχώρηση και ακόμη ένα παίκτη θα υποδείξει όποιος κερδίσει την ατομική ασυλία της κόκκινης ομάδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα