Survivor 4: Το μεγάλο λάθος της παραγωγής και το ψέμα του Λιανού

Survivor 4: Το μεγάλο λάθος της παραγωγής και το ψέμα του Λιανού
Ο Γιώργος Λιανός instagram @giorgoslianoss

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως μετά το καραόκε, οι παίκτες θα πάνε στη συναυλία του Ντερούλο, όμως τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι. Γιατί ο τραγουδιστής συνάντησε τους Τούρκους παίκτες και όχι τους Έλληνες;

Μετά από τρεις ολόκληρους μήνες τσακωμών, τραυματισμών, αλλά και συγκινήσεων στο Survivor 4, την Κυριακή 28/3 είδαμε την Ένωση των δύο ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Στο φαντασμαγορικό πάρτι οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να ζυγιστούν, να κάνουν μπάνιο, να περιποιηθούν τον εαυτό τους, να φορέσουν καθαρά ρούχα, να βαφτούν, αλλά και να αντικρίσουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη, κάτι που έχουν καιρό να κάνουν.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο Τριαντάφυλλος ειναι ο παίκτης που έχει χάσει τα περισσότερα κιλά στο διάστημα που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, αφού “αποχαιρέτησε” περίπου 20 κιλά.

Τζέισον Ντερούλο – Ο superstar του Tik Tok στο Survivor 4

Μετά τον καλλωπισμό τους οι παίκτες απόλαυσαν δροσερά κοκτέιλς, ενώ ακόμα γνώρισαν τους παίκτες του Survivor της Τουρκίας. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι σύστησε όλους τους Τούρκους παίκτες στους Έλληνες τονίζοντας ότι τα δύο έθνη δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και πως είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.

Το highlight της βραδιάς ήταν, όπως είναι λογικό, η μεγάλη συναυλία με εκλεκτό προσκεκλημένο τον διάσημο Αμερικανό τραγουδιστή Τζέισον Ντερούλο, ο οποίος ξεσήκωσε με τις μουσικές του τους παίκτες του ελληνικού, του τουρκικού και του ρουμανικού “Survivor”.

Το ψέμα του Γιώργου Λιανού

Αυτό που μας είπε ο Γιώργος Λιανός μετά τις… ερμηνείες των παικτών ήταν πως μετά το καραόκε οι παίκτες θα πάνε στη συναυλία του Ντερούλο και πως θα αλλάξουν ρούχα για να μη νιώσουν άσχημα οι παίκτες του Ρουμανικού και του Τουρκικού Survivor.

Αυτό όμως ήταν ένα ψέμα, αλλά και ένα προφανές λάθος της παραγωγής, καθώς η συναυλία έγινε πριν το καραόκε πάρτι και πριν την μεταμόρφωση των παικτών, γεγονός που φαίνεται από την διαφορετική εικόνα που είχαν οι παίκτες στη συναυλία. Καλοχτενισμένοι, κουρεμένοι και πλυμένοι στο καραόκε πάρτι, ακούρευτοι και απεριποίητοι στη συναυλία του Ντερούλο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός σταρ, που σύντομα θα γίνει πατέρας, συναντήθηκε με τους Τούρκους παίκτες κατά τη διάρκεια της Ένωσης, ενώ με τους Έλληνες παίκτες δεν είχε κάποια συνάντηση ή τουλάχιστον δεν είδαμε κάτι τέτοιο.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα