Survivor 4: Τούρκοι και Έλληνες έγιναν “ένα” στο πάρτι – Ο Τζέιμς δεν έχασε ευκαιρία για φλερτ

Survivor 4: Τούρκοι και Έλληνες έγιναν “ένα” στο πάρτι – Ο Τζέιμς δεν έχασε ευκαιρία για φλερτ
Glomex

Γεμάτο λάμψη το πάρτι της Ένωσης. Με κοκτέιλ και γνωριμία με τους παίκτες του τουρκικού survivor ξεκίνησε η βραδιά. Η επική ερώτηση Τούρκου παίκτη στην Ελευθερία.

Δεν έχουν τελειωμό οι εκπλήξεις στο επεισόδιο της Κυριακης του Survivor, όπου οι παίκτες, έπειτα από πολύ καιρό, έκαναν μπάνιο, ξυρίστηκαν, στολίστηκαν, βάφτηκαν, έβαλαν τα καλά τους ρούχα και απόλαυσαν ένα χορταστικό δείπνο.

Μετά τον καλλωπισμό τους οι παίκτες απόλαυσαν δροσερά κοκτέιλς, ενώ ακόμα γνώρισαν τους παίκτες του Survivor της Τουρκίας. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι σύστησε όλους τους Τούρκους παίκτες στους Έλληνες τονίζοντας ότι τα δύο έθνη δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και πως είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.

Τα φλερτ δεν άργησαν να έρθουν με τον Τζέιμς να δηλώνει “τώρα αγαπώ το τένις”, αφού γνώρισε μία τενίστρα παίκτρια της Τουρκίας.

Μεταξύ άλλων, απολαύσαμε την απολαυστική συζήτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου με Τούρκο παίκτη. Αφού η παίκτρια του συστήθηκε, εκείνος που δεν άκουσε καλά το όνομά της, επανέλαβε, ρωτώντας την εάν την λένε “Τελεφερίκ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα