Survivor 4: Τους ζύγισε ο Λιανός – Πόσα κιλά έχασαν Τριαντάφυλλος, Παππάς, Παπαδόπουλος

Survivor 4: Τους ζύγισε ο Λιανός – Πόσα κιλά έχασαν Τριαντάφυλλος, Παππάς, Παπαδόπουλος
Ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Λιανός στο "Survivor 4" Glomex

Μεγάλες στιγμές έζησαν οι παίκτες του "Survivor 4" στο πάρτι της ένωσης. Ο Γιώργος Λιανός ζύγισε τους Τριαντάφυλλο, Παππά και Παπαδόπουλο. Ποιος έχασε τα περισσότερα κιλά.

Χαμός έγινε το βράδυ της Κυριακής (28/03) στο “Survivor 4”, καθώς πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης που ήταν γεμάτο κέφι, χορό, μουσική, τραγούδι, φαγητό και ποτό.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έπαψαν να χαρακτηρίζονται από το “μπλε” ή “κόκκινο” χρώμα της ομάδας τους και έγιναν ένα, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους, διασκέδασαν και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές, ενώ έζησαν μια μοναδική συναυλία με τον Τζέισον Ντερούλλο.

Το πάρτι της ένωσης ήταν σημαντικό για πολλούς ακόμη λόγους, αφού οι παίκτες του “Survivor 4” έκαναν μπάνιο μετά από περίπου 3 μήνες, φόρεσαν καθαρά ρούχα και περιποιήθηκαν τον εαυτό τους.

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ζύγισε τους παίκτες για να δει πόσα κιλά έχασαν, με τον Τριαντάφυλλο να έχει χάσει το περισσότερο βάρος μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος την πρώτη μέρα ήταν 91 κιλά και τώρα είναι 73,4, ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν 96 και είναι 85,6, ενώ ο Αλέξης Παππάς ήταν 94 και είναι 86,4.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα