Τζέισον Ντερούλο: Η αποκάλυψη αμέσως μετά την εμφάνιση στο survivor

Τζέισον Ντερούλο: Η αποκάλυψη αμέσως μετά την εμφάνιση στο survivor
Ο Jason Derulo μαζί με τη σύντροφό του, Jena Fruits Instagram (jenafrumes)

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση, λίγο πριν τον απολαύσουμε στο πάρτι ένωσης του Survivor, ότι ο Τζέισον Ντερούλο θα γίνει πατέρας. Η ανάρτηση της συντρόφου του για τα χαρμόσυνα νέα.

Λίγη ώρα πριν την πολυαναμενόμενη εμφάνιση του Τζέισον Ντερούλο, ενός από τους πιο διάσημους pop καλλιτέχνες του πλανήτη, στο Survivor και συγκεκριμένα στο πάρτι της Ένωσης των ομάδων, σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση πως ο καλλιτέχνης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Η 31χρονη σύντροφος του μουσικού, Jena Fruits, με την οποία ο Ντερούλο άρχισε να βγαίνει λίγο πριν κάνει την εμφάνισή του ο κορονοϊός, ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι περιμένει παιδί, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία τους όπου φαίνεται ο μουσικός να αγκαλιάζει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Mom & Dad (=Μαμά και μπαμπάς), έγραψε στη λεζάντα.

“Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας”, έγραψε ο μελλοντικός πατέρας στο Instagram σε βίντεο που ανήρτησε με την αγαπημένη του.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Ντερούλο σε συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει ότι γνώρισε τη σύντροφό του στο γυμνασήριο λίγο πριν την πανδημία. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν λίγο αργότερα.

Δείτε πλάνα από την εμφάνιση του Ντερούλο στο Survivor:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα