Survivor 4: Τρεις τραυματισμοί στο αγώνισμα – Η ανακοίνωση του Λιανού

Survivor 4: Τρεις τραυματισμοί στο αγώνισμα – Η ανακοίνωση του Λιανού
Τραυματισμός Χριστίνας στο "Survivor 4" Glomex

Τρεις παίκτες των Μπλε τραυματίστηκαν εν ώρα αγωνίσματος στο "Survivor 4". Το παιχνίδι διακόπηκε και θα επαναληφθεί σε καινούργια πίστα.

Πολύ άσχημα ξεκίνησε το αγώνισμα ασυλίας του “Survivor 4” το βράδυ της Δευτέρας (15/03), καθώς τρεις παίκτες της Μπλε ομάδας τραυματίστηκαν στον στίβο μάχης, με αποτέλεσμα να διακοπεί εντελώς ο αγώνας.

Συγκεκριμένα, στον στίβο μάχης που ήταν ιδιαίτερα περίπλοκος, έπαιζαν δύο παίκτες ανά ομάδα, οι οποίοι έπρεπε να σπρώξουν μια μεγάλη κατασκευή με τροχαλίες.

Στον ένα γύρο χτύπησε η Χριστίνα, η οποία έπεσε στο έδαφος και δεν μπορούσε να σηκωθεί, με αποτέλεσμα να την παραλάβει ασθενοφόρο και να την μεταφέρει σε νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου.

Λίγο μετά, σε έναν ακόμη γύρο του παιχνιδιού, η Ελευθερία και ο Νίκος που έπαιζαν μαζί, τραυματίστηκαν στα πόδια τους. Συγκεκριμένα, το πόδι της Ελευθερίας σφήνωσε κάτω από την κατασκευή και χρειάστηκε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί.

Στο σημείο εκείνο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο αγώνας θα διακοπεί και θα επαναληφθεί σε νέο στίβο μάχης. Ο παρουσιαστής δήλωσε πως στον συγκεκριμένο στίβο μάχης έχουν διαγωνιστεί παίκτες από το τουρκικό και το ρουμανικό “Survivor”, ωστόσο θα γίνει αλλαγή για την ασφάλεια των παικτών.

Οι Ελευθερία και Νίκος μεταφέρθηκαν, επίσης, στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες μετά επέστρεψαν στην παραλία των Μπλε, όπου ανέφεραν πως δεν είχαν κάποιο κάταγμα, αλλά πονούσαν αρκετά. Η Χριστίνα παρέμεινε στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, η Μαριαλένα αποκάλυψε ότι εδώ και ένα μήνα έχει κάποια προβλήματα με το στομάχι της, γι’ αυτό επισκέφθηκε και η ίδια τον γιατρό, ο οποίος την προέτρεψε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

Όπως είπε η παίκτρια, δεν υπήρχε περίπτωση να είναι έγκυος, ωστόσο, ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού, έκανε το τεστ και βγήκε αρνητικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα