Survivor 4 trailer- Μαριαλένα: “Τζέιμς μου μας έχεις κάνει όλους κ…λο”

Survivor 4 trailer- Μαριαλένα: “Τζέιμς μου μας έχεις κάνει όλους κ…λο”

Πού κρύβεται η αλήθεια για τον Τζέιμς και τον Νίκο; Μαριαλένα και Ηλίας υποστηρίζουν πως δεν θέλουν επαφές με τους δύο παίκτες του Survivor.

Στο στόχαστρο των συμπαικτών του θα βρεθεί για άλλη μία φορά την Τετάρτη (05/05) ο Τζέιμς Καφετζής στο “Survivor 4”, όπως και ο Νίκος Μπάρτζης, με τον οποίο κάνουν κολλητή παρέα και αποτελούν ένα ισχυρό δίδυμο μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

“Πραγματικά αυτά τα δύο άτομα, μετά από τα τελευταία γεγονότα, δεν τα αναγνωρίζω. Εγώ με τον Νίκο και τον Τζέιμς πραγματικά δεν θέλω καμία επαφή. Τα τυπικά μόνο”, ακούγεται να λέει στο νέο trailer του “Survivor 4” ο Ηλίας Μπόγδανος

Επίθεση προς τον Τζέιμς και από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία τον καλεί να αναρωτηθεί πώς γίνεται όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να τα έχουν βάλει μαζί του.

“Φίλε μου, η ερώτηση είναι απλή. Γιατί να είσαι εσύ μόνο ο σωστός και οι άλλοι δέκα όχι; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ Τζέιμς μου εάν εσύ έχεις κάνει κάποιο λάθος και έχεις βάλει όλους τους παίκτες του Survivor εναντίον σου; Μπλε ομάδα δεν πρόκειται να γίνουμε, ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ..ο”.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Τετάρτης (05/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα