Survivor 4: Τραυματίζεται σοβαρά η Ελευθερία – Αγωνία για την αποχώρηση

Survivor 4: Τραυματίζεται σοβαρά η Ελευθερία – Αγωνία για την αποχώρηση
Η Ελευθερία Ελευθερίου στο "Survivor 4" Facebook / @Survivor Greece

Αλλάζουν ξανά οι ισορροπίες στο "Survivor 4". Τριαντάφυλλος και Κώστας συμφιλιώνονται, ενώ η Ελευθερία τραυματίζεται. Ποια κοπέλα θα αποχωρήσει;

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν το βράδυ της Τετάρτης (24/02) οι τηλεθεατές του “Survivor 4”, καθώς απόψε θα δούμε νέες εντάσεις, ένα δυνατό αγώνισμα, ένα σοβαρό τραυματισμό παίκτριας, αλλά και μια αποχώρηση με “άρωμα γυναίκας”.

Συγκεκριμένα, μετά την αντιπαράθεση του Τριαντάφυλλου και του Κώστα στους Κόκκινους, θα επέλθει η “ειρήνη”, αφού οι δύο παίκτες θα αποφασίσουν να συμφιλιωθούν και να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους, δίνοντας τα χέρια. Αυτό, βέβαια, θα προκαλέσει τον εκνευρισμό της Σοφίας, η οποία θα θεωρήσει την κίνησή τους μέρος μιας γενικότερης στρατηγικής από τη μεριά του Κώστας, ώστε να μην κινδυνεύσει ξανά και να διατηρήσει την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, οι παίκτες των δύο ομάδων θα “ριχτούν” ξανά στη μάχη, βάζοντας τα δυνατά τους στο δύσκολο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας. Ένα αγώνισμα που απαιτεί μυϊκή δύναμη, αλλά και συνεργασία των παικτών μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρξει ένας σοβαρός τραυματισμός της Ελευθερίας, η οποία θα χτυπήσει το γόνατό της και θα πρέπει να δεχτεί ιατρική φροντίδα.

Έπειτα, στο συμβούλιο του νησιού, θα μάθουμε ποια κοπέλα από την ομάδα των Κόκκινων θα αποχωρήσει. Υποψήφιες είναι η Ανθή Σαλαγκούδη και η Σοφία Μαργαρίτη, που βγήκαν από την ψηφοφορία, αλλά και η Μαριάνθη Κάσδαγλη, την οποία υπέδειξε η Καρολίνα που είχε ατομική ασυλία.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Τετάρτης

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα