Survivor 4: Ξέσπασε η Χριστίνα Κεφαλά – Τα κλάματα και το παράπονό της

Survivor 4: Ξέσπασε η Χριστίνα Κεφαλά – Τα κλάματα και το παράπονό της
Η Χριστίνα Κεφαλά στο "Survivor 4" Glomex

Έβαλε τα κλάματα η Χριστίνα Κεφαλά, γιατί δέχτηκε επίθεση από την Ελευθερία Ελευθερίου στο "Survivor 4". Αιχμές για αλλαγή στη συμπεριφορά των παικτών μετά την Ένωση.

Σε κλάματα ξέσπασε η Χριστίνα Κεφαλά στο “Survivor 4” της Τετάρτης (07/4), μετά από επίθεση που δέχτηκε από την Ελευθερία Ελευθερίου, επειδή ήθελε να μαγειρέψει τη μερίδα της μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η Χριστίνα δεν άντεξε και δάκρυσε μπροστά στην κάμερα, δηλώνοντας ότι η συμπαίκτριά της έχει συνέχεια νεύρα και αφήνοντας αιχμές για αλλαγή στη συμπεριφορά των παικτών του “Survivor 4” μετά την Ένωση.

“Αν φύγω από το παιχνίδι, δεν θα φύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις απ’ ό,τι βλέπω. Ρώτησα την Ελευθερία τι ώρα θα φτιάξουμε φαγητό, γιατί την κατσαρόλα την είχαν πάρει ο Τζέιμς και ο Νίκος για να μαγειρέψουν το δικό τους. Και μου λέει “δεν θα φάμε φακόρυζο, θα φάμε μόνο τα ψάρια. Κι εκείνη τη στιγμή είναι ο Τζέιμς με την κατσαρόλα και λέει ότι θα μαγειρέψει. Κι εκείνη την ώρα, εντελώς αυθόρμητα, του λέω “Τζέιμς θα μαγειρέψετε; Να σου δώσω και τις δικές μου προμήθειες να μαγειρέψουμε μαζί;”. Γιατί μπορεί να είναι η τελευταία μου μέρα και πραγματικά δεν κρατάω κακία σε κανέναν”, δήλωσε η Χριστίνα Κεφαλά και ξέσπασε σε κλάματα.

“Εκείνη τη στιγμή νευριάζει η Ελευθερία και μου λέει “Έχεις κάνει το χειρότερο σφάλμα της ζωής σου. Θα σου πω μετά τι έχεις κάνει”. Και της λέω “Τι έχω κάνει; Ήθελα να μαγειρέψω μια μερίδα να φάω. Μπορεί να είναι το τελευταίο μου βράδυ και δεν έχω κακία για κανέναν”. Δηλαδή, τόσο κακό είναι που πεινάω και θέλω να φάω; Μέχρι κι εδώ να υπάρχει πρόβλημα; Αν είναι δυνατόν. Κι όπως ανεβαίνει προς τα πάνω, μου βάζει τις φωνές και για τα ψάρια. Και της λέω “Τι έχεις πάθει; Γιατί επιτίθεσαι συνέχεια;”. Τις τελευταίες μέρες έχει συνέχεια νεύρα”, συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια.

“Μετά την Ένωση και την παραμονή μου στο παιχνίδι, βλέπω ότι πολλοί έχουν αλλάξει κατεύθυνση. Πήραν αυτό που ήθελαν μάλλον. Έφυγε η Άννα Μαρία και αφού έφυγε, δεν μας νοιάζεις κι εσύ”, πρόσθεσε η παίκτρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα