Survivor 5: Η Μυριέλλα Κουρεντή στο στόχαστρο των Διασήμων

Survivor 5: Η Μυριέλλα Κουρεντή στο στόχαστρο των Διασήμων
Μυριέλλα Κουρεντή

Η συμπεριφορά της Μυριέλλας Κουρεντή φαίνεται πως έχει κουράσει τους συμπαίκτες της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Γιωρίκα Πιλίδη να εκφράζουν την ενόχλησή τους.

“Θεωρώ ότι η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά κουράζει όλη την ομάδα και δεν ξέρω πρέπει κάπως να διακοπεί αυτό το πράγμα. Εμένα προσωπικά μου σπάει πολύ τα νεύρα και το ίδιο θεωρώ και στην υπόλοιπη ομάδα”.

Στην παραπάνω δήλωση προχώρησε ένα από τα φαβορί του Survivor 5, ο Γιωρίκας Πιλίδης στο επεισόδιο της Τετάρτης μιλώντας για τη συμπαίκτριά του Μυριέλλα Κουρεντή και τη συμπεριφορά της το τελευταίο διάστημα, ενώ την ίδια άποψη δείχνει να έχει και η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία μίλησε για τη διαμάχη που είχε με την ηθοποιό.

“Πάνω στο τελευταίο αγώνισμα είχα μια διαμάχη με τη Μυριέλλα γιατί δεν ακούει συνήθως. Εμένα πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και τους πόντους, με ενδιαφέρει πάνω απ΄όλα να είμαστε άνθρωποι και για να είμαστε άνθρωποι θέλω να είμαστε μια ομάδα και για να είμαστε ομάδα και να κερδίζουμε πρέπει να υπάρχει καλή συνεννόηση. Αυτό που με ενοχλεί, όχι μόνο εμένα αλλά και όλη την ομάδα, απλά εγώ είμαι οξύθυμη και φωνάζω, είναι ότι της λέμε κάτι για να συνεργαστεί και δεν συνεργάζεται. Βγαίνει το εγώ της μπροστά και όχι η ομαδικότητα”, ανέφερε η Βρισηίδα με τον Γιωρίκα να σχολιάζει χαρακτηριστικά: “Οι εντάσεις θεωρώ στην ομάδα μας δεν θα σταματήσουν ποτέ. Θεωρώ ότι η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά κουράζει όλη την ομάδα και δεν ξέρω, πρέπει κάπως να διακοπεί αυτό το πράγμα, γιατί εμένα προσωπικά μου σπάει πολύ τα νεύρα και το ίδιο θεωρώ ότι συμβαίνει και στην υπόλοιπη ομάδα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα