Survivor 5: Η θεαματική άφιξη και οι πρώτες ατάκες των παικτών

Survivor 5: Η θεαματική άφιξη και οι πρώτες ατάκες των παικτών
Η πρεμιέρα του Survivor Glomex

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη του πέμπτου κύκλου του Survivor, με όλους τους παίκτες να συστήνονται στο κοινό από την παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Ο πέμπτος κύκλος του Survivor ξεκίνησε και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ήδη από την έναρξη του πρώτου επεισοδίου υποσχέθηκε πολλές ανατροπές, αλλαγές και εκπλήξεις, ενώ έκανε λόγο για ένα πιο δύσκολο Survivor.

“Δεν γνωρίζουν ότι αυτό το Survivor θα είναι το πιο δύσκολο από όλα τα προηγούμενα, γεμάτο ανατροπές, 24 άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο έχοντας έναν κοινό στόχο: τη νίκη”, είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη του παιχνιδιού

Στη συνέχεια, οι παίκτες χωρίστηκαν στις ομάδες τους και βρέθηκαν για πρώτη φορά στην παραλία του Άγιο Δομίνικου για να συστηθούν. Από την πρώτη, μάλιστα, γνωριμία δεν έλειψαν τα αστεία, τα υπονοούμενα αλλά και οι πλάκες μεταξύ των παικτών.

Η πρώτη ομάδα που συστήθηκε ήταν αυτή των Διασήμων, με τους Θανάση Βισκαδουράκη και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να “σπάνε τον πάγο” με τα πρώτα αστεία και Μυριέλλα Κουρεντή να δηλώνει πως έχει υποστεί έναν τραυματισμό, λίγο πριν το πρώτο αγώνισμα.

Ακολούθησαν οι μαχητές, οι οποίοι άρχισαν να σχολιάζουν πως αισθάνονται που βρίσκονται στο παιχνίδι, ενώ έκαναν και μερικές αποκαλύψεις σχετικά με τις ζωές τους. Ο Γιώργος Κατσαούνης, μάλιστα, ο οποίος είναι αγρότης, δήλωσε πως προτού έρθει στον Άγιο Δομίνικο πέρασε ένα βράδυ στην Αθήνα, όπου κοιμήθηκε σε ένα παγκάκι στο Μοναστηράκι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα