Survivor 5: Κατσαούνης εναντίον όλων – Η ομάδα μου με ζηλεύει, εγώ δε “στήνω” παιχνίδια

Survivor 5: Κατσαούνης εναντίον όλων – Η ομάδα μου με ζηλεύει, εγώ δε “στήνω” παιχνίδια
Ο Γιώργος Κατσαούνης glomex

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις των Μαχητών μετά τη "βόμβα" του Γιώργου Κατσαούνη για "στημένο" παιχνίδι. Η απάντηση της Παρασκευής Σταματοπούλου

Αρκετά αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσαούνης στο επεισόδιο του Survivor 5 της Τετάρτης, κάνοντας λόγο για “στημένο” παιχνίδι από την ομάδα των Μαχητών, προκειμένου να φύγει η Παρασκευή Σταματοπούλου, ενώ υποστήριξε πως όλοι οι συμπαίκτες του τον ζηλεύουν και είναι εναντίον του.

“Πιστεύω η ομάδα μου άρχισε να ζηλεύει και να βγάζουν κάποια άλλα χούγια, όπως λένε στη γλώσσα μου. Δηλαδή πώς είναι οι Κόκκινοι με τη Μυριέλλα που έχει ένα φλερτ και μια συμπάθεια με εμένα, έτσι αρχίζουν και οι Μπλε να βγάζουν αυτό το πράγμα. Και δεν είναι καθόλου σωστό. Εγώ θα χαιρόμουν αν κάποιος από την ομάδα μου είχε κάτι με κάποιον απέναντι, δεν πιστεύω ότι επηρεάζει κάτι μαχητικά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μπλε, ενώ μιλώντας για τον αγώνα μπάσκετ, δήλωσε πως όλοι οι συμπαίκτες του βρίσκονται εναντίον του.

“Στον αγώνα μπάσκετ εννοήθηκε ότι γίναμε δύο κλίκες σαν αγόρια και κορίτσια. Δηλαδή, στη μία ομάδα, δύο ομάδες, αλλά εγώ πιστεύω ότι όλη η ομάδα είναι εναντίον μου και μπορώ να πω τον λόγο. Γιατί πριν δύο ματς, η Παρασκευή ήθελε να φύγει από το παιχνίδι γιατί δεν άντεχε, συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι”, δήλωσε, αρνούμενος πως ο ίδιος συμφώνησε να χάσει η ομάδα του προκειμένου να φύγει η συγκεκριμένη παίκτρια.

Μιλώντας στην κάμερα η Παρασκευή Σταματοπούλου για την απόφασή της να αποχωρήσει, εξήγησε πως προσέγγισε όλους τους συμπαίκτες της, λέγοντάς τους ότι δεν είναι καλά και ότι σε περίπτωση που χάσουν ένα αγώνισμα να ψηφίσουν εκείνη για να φύγει, όμως δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τη συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη, σχολιάζοντας πως “έκανε μεγάλη κωλοτούμπα απέναντι και σε όσα πρεσβεύει ο ίδιος, δηλαδή όλα όσα πιστεύει ότι είναι ένας άντρας για τον Γιώργο, δεν νομίζω ότι ταιριάζουν με αυτό που έκανε στον αγώνα του μπάσκετ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα