Survivor 5: Ο σύντροφος της Μυριέλλας μίλησε – “Τη στηρίζω, θέλω να νιώθει όμορφα”

Survivor 5: Ο σύντροφος της Μυριέλλας μίλησε – “Τη στηρίζω, θέλω να νιώθει όμορφα”
Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή εξέφρασε τη στήριξή του στην παίκτρια του Survivor 5 glomex - instagram @johnlygnos

Ξεσπά ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή για τα φιλιά της με τον Γιώργο Κατσούνη. "Δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος", είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Λυγνός.

Στην εκπομπή “Love it” μίλησε ο Γιάννης Λυγνός, ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία βρίσκεται στο κέντρο των εντάσεων στον Άγιο Δομίνικο, λόγω του αμφιλεγόμενου ειδυλλίου που διατηρεί με τον Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor 5.

Ο νεαρός μουσικός μίλησε για τη σχέση του με την ηθοποιό, σχολιάζοντας όσα βλέπουμε στο φετινό Survivor, εκφράζοντας την υποστήριξή του στην Μυριέλλα Κουρεντη.

“Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά.. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες, βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις, δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε”, είπε αρχικά ο νεαρός.

“Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν. Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος”, συμπλήρωσε ο μουσικός.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Γιάννης Λυγνός:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα