John Lygno: Αυτός είναι ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή από το Survivor 5

John Lygno: Αυτός είναι ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή από το Survivor 5
John Lygnos Instagram / @Johnlygnos

Στο επίκεντρο των συζητήσεων έχει βρεθεί ο John Lygno, ο άνθρωπος με τον οποίον έχει σχέση εκτός Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή. Ποιος είναι και με τι ασχολείται. Οι κοινές τους αναρτήσεις.

Σάλο έχει προκαλέσει εντός και εκτός Survivor 5 η γνωστή ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή, λόγω του ερωτικού ειδυλλίου που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην ίδια και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια των Διασήμων και ο παίκτης των Μαχητών έχουν μια ιδιαίτερη σχέση, η οποία εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, με αποκορύφωμα τα παθιασμένα φιλιά που έδωσαν χθες στην πισίνα μετά τον αγώνα ασυλίας.

Μάλιστα, τα χάδια και τα φιλιά τους έγιναν αντικείμενο καβγά στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5, καθώς οι συμπαίκτες της Μυριέλλας Κουρεντή δεν ενέκριναν την συμπεριφορά της.

Την ίδια στιγμή, η γνωστή ηθοποιός που ασχολείται και με το τραγούδι έχει σχέση με τον John Lygnos που είναι μουσικός, ενώ, όπως αποκάλυψε η πρώην παίκτρια Ελισάβετ Σπανού, μετά το παιχνίδι αναμένεται να βγάλουν μαζί δίσκο.

Η Μυριέλλα Κουρεντή στο επεισόδιο της Δευτέρας (10/01) θα ξεσπάσει σε κλάματα και θα αναφερθεί στην σχέση της εκτός παιχνιδιού, ενώ θα μιλήσει για τον σύντροφό της και όσα νιώθει.

Ποιος είναι ο John Lygnos

Ο John Lygnos (Γιάννης Λυγνός) είναι μουσικός στο επάγγελμα. Έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το τραγούδι “Το Κλειδί Του Παραδείσου” που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι ο καλλιτέχνης ξεδιπλώνει όλο το δημιουργικό του “είναι”, καθώς έγραψε τη μουσική και τους στίχους, έπαιξε τα όργανα και έκανε την παραγωγή και μας παρουσιάζει το μελωδικό αποτέλεσμα χωρίς να έχει υποστεί επεξεργασία.

Ένα ακόμη single του που έχει κυκλοφορήσει είναι το “Ανάσα”.

Οι κοινές τους αναρτήσεις

Όσον αφορά τη Μυριέλλα Κουρεντή, οι δυο τους τρέχουν μαζί το project “Myriella and John”, το οποίο ξεκίνησε στην καραντίνα.

Οι δυο τους έχουν ανεβάσει αρκετές κοινές τους φωτογραφίες και βίντεο στα social media. Όπως φαίνεται κάτι ετοιμάζουν δισκογραφικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα