Survivor 5 – Σπανού: “Η Μυριέλλα έχει σχέση έξω, θα βγάλουν και δίσκο μαζί”

Survivor 5 – Σπανού: “Η Μυριέλλα έχει σχέση έξω, θα βγάλουν και δίσκο μαζί”
Survivor 5 Glomex

Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 Ελισάβετ Σπανού σχολίασε το ειδύλλιο μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη. Τι είπε για το παθιασμένο φιλί που θα δούμε απόψε.

Ένα τρυφερό ειδύλλιο γεννιέται στο Survivor 5, ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους και τον Γιώργο Κατσαούνη από τους Μαχητές.

Μετά τις τρυφερές αγκαλιές που είδαμε χθες, οι δύο αντίπαλοι παίκτες αναμένεται να δώσουν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5. Αυτό θα φέρει εντάσεις στην ομάδα των Κόκκινων, ενώ ο Βαλάντης θα ξεσπάσει στο Συμβούλιο του νησιού, λέγοντας πως δεν του αρέσει να βλέπει ερωτοτροπίες στην πισίνα.

Το απόσπασμα του φιλιού προβλήθηκε στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” όπου ήταν καλεσμένη η Ελισάβετ Σπανού, η οποία κλήθηκε να το σχολιάσει. Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 αποκάλυψε πως η Μυριέλλα Κουρεντή έχει σχέση έξω από το παιχνίδι, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και η ίδια και ο συμπαίκτης της Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Όπως είπε: “Τι να πω κι εγώ που όλα τα περίμενα, μα έγιναν αλλιώς. Κατ’ αρχάς νομίζω ότι ήταν στο προηγούμενο συμβούλιο που έλεγε κατηγορηματικά πως δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους. Ήταν πλατωνικό. Βγήκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου προχθές να πει το ότι η Μυριέλλα έχει σχέση έξω και μιλάει με έναν άνθρωπο λίγο περισσότερο στο παιχνίδι, δεν είναι κάτι κακό. Ήξερα ότι έχει σχέση και ότι βγάζουν και δίσκο και τραγούδια μαζί. Μάλιστα, είχε στο μυαλό της μια αγωνία να μην της χρεώσουν και κάποια σχέση, γιατί θα βγει από το παιχνίδι κι έχει να βγάλει τον δίσκο της με την σύντροφό της. Αυτό γνωρίζω. Πάει ο δίσκος”.

“Μπορεί να ερωτεύτηκε, όμως, παιδιά κι αυτό είναι respect. Αλλά ας βγει να το πει στην ομάδα της με όλον αυτόν τον χαμό που έχει προκληθεί”, πρόσθεσε η Ελισάβετ Σπανού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα