Survivor All Star: Γιώργος Κόρομι, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλης επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: Γιώργος Κόρομι, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλης επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο
Glomex

Νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο στο επεισόδιο του Survivor All Star την Κυριακή. Πως υποδέχθηκαν τους νέους παίκτες οι ομάδες τους.

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (22/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές αλλά και εντάσεις.

Το νέο επεισόδιο επέστρεψε με αρκετές εκπλήξεις, καθώς εκτός των άλλων είχαμε και νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρομι, την Ρία Κολοβού και τον Κρις Σταμούλη, οι οποίοι έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο για να ενσωματωθούν στις ομάδες τους.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κόρομι αποτελεί πλέον μέλος των Διασήμων ενώ η Ρία Κολοβού και ο Κρις Σταμούλης βρίσκονται πια στην ομάδα των Μαχητών.

“Μόλις πάτησα το πόδι μου στη βάρκα, το Survivor 2021 πέρασε σαν flashback μπροστά από τα μάτια μου αλλά τώρα έρχομαι να το κάνω ακόμα καλύτερα” είπε, αρχικά, ο Κρις Σταμούλης στην κάμερα.

“Μετά από τέσσερα χρόνια, αντίκρισα ξανά τη βάρκα που μας φέρνει στην παραλία μας… Πω πω, πολύ ιδιαίτερα και ανάμεικτα συναισθήματα γιατί θα το βιώσω ξανά με διαφορετικούς ανθρώπους αυτή τη φορά. Με έπιασε αυτή η προσμονή να γνωρίσω τα παιδιά και ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει” δήλωσε η νέα παίκτρια της μπλε ομάδας.

“Φτάνω στο νησί, λοιπόν, επιστροφή στη φύση μετά από δυο χρόνια. Με το που πάτησα το πόδιο μου, είδα κατευθείαν χαμογελαστές φατσούλες και γνώριμα πρόσωπα. Και επιστρέψαμε εδώ ξανά στη φύση, στα κουνούπια και τις μύγες. Μου λείψανε! Καλώς ήρθα και καλώς σας βρήκα”, είπε ο Γιώργος Κόρομι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα