Survivor All Star: Σοκ μετά την αποβολή Ασημίνας και Δαλάκα για το κινητό – “Τεράστιο θράσος”

Survivor All Star: Σοκ μετά την αποβολή Ασημίνας και Δαλάκα για το κινητό – “Τεράστιο θράσος”
Survivor All Star Glomex

"Μουδιασμένοι" οι παίκτες των δύο ομάδων, μετά από την παραβίαση των κανονισμών του Survivor All Star από τις δύο αθλήτριες. Πώς σχολιάζουν τα όσα σοκαριστικά εκτυλίχθηκαν. Δείτε το trailer της Τετάρτης (01/02).

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει απόψε, Τετάρτη (01/02), το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, με τους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές να είναι “μουδιασμένοι”, έπειτα από τα όσα συγκλονιστικά εκτυλίχθηκαν χθες.

Υπενθυμίζεται πως στο χθεσινό επεισόδιο έγινε γνωστό από τον Νίκο Μπάρτζη πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα παραβίασαν τους κανονισμούς, καθώς χρησιμοποιούσαν κινητό στη ζούγκλα. Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης αποφάσισε να αποβάλει τις δύο παίκτριες, οι οποίες βρίσκονται πια εκτός Survivor.

“Το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Όταν υπάρχουν κάποιες συμφωνίες, πρέπει να τηρούνται κιόλας” αναφέρει ο Νίκος Μπάρτζης στο trailer που είδε το “φως” της δημοσιότητας.

“Τεράστιο θράσος” λέει η Στέλλα Ανδρεάδου για τις δύο κοπέλες, ενώ η Μελίνα Μεταξά σημειώνει με απογοήτευση: Παίζαμε εμείς με τα ψυχολογικά όλα μαζεμένα”. “Γιατί ρε κορίτσια, γιατί; Άξιζε τελικά για μια τρέλα της στιγμής;” διερωτάται ο Ηλίας Μπόγδανος.

Οι παίκτες των δύο ομάδων μαζεύουν τα κομμάτια τους, μετά από το σοκ που έχουν υποστεί, και “ρίχνονται” στη μάχη για τον πρώτο αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας για φέτος. Ποια ομάδα θα καταφέρει να το κερδίσει;

Μετά από την χθεσινή ψηφοφορία, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι πλέον τέσσερις και είναι οι εξής: Κρις Σταμούλη, την Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ρία Κολοβού.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης (01/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα