Survivor All Star: Στα όριά τους οι Κόκκινοι από την έλλειψη φαγητού – Έχουν να φάνε 16 ημέρες

Survivor All Star: Στα όριά τους οι Κόκκινοι από την έλλειψη φαγητού – Έχουν να φάνε 16 ημέρες
Survivor All Star Instagram@survivorgreece

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση και εντελώς αποδυναμωμένοι οι παίκτες της ομάδας των Διασήμων του Survivor All Star, καθώς δεν έχουν κερδίσει έπαθλο φαγητού εδώ και δύο περίπου εβδομάδες.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (09/03) το Survivor All Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και ενώ οι Μπλε έχουν ανακάμψει το τελευταίο διάστημα, οι Κόκκινοι έχουν φτάσει στα όριά τους.

Η ομάδα των Διασήμων του reality επιβίωσης έχει δοκιμαστεί ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς οι εντάσεις διαδέχονται η μία την άλλη, με τους παίκτες να έρχονται σε κόντρα ακόμα και με την ίδια την παραγωγή, μετά το συμβάν με την Ελευθερία Ελευθερίου. Παράλληλα όμως έχουν να αντιμετωπίσουν και την πείνα, καθώς δεν έχουν κερδίσει έπαθλο φαγητού εδώ και αρκετές ημέρες.

Κατά την προσωπική της συνέντευξη, η Σταυρούλα Χρυσαιειδή, ανέφερε πως οι παίκτες της κόκκινης ομάδας “πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα“, καθώς έχουν να φάνε 16 ημέρες, με την παίκτρια να εκφράζει τον προβληματισμό της για το πώς θα αγωνιστούν στο αποψινό αγώνισμα με έπαθλο φαγητού.

“Σήμερα έπαθλο φαγητού δεν ξέρω με τι δυνάμεις θα πάμε, όλη η ομάδα πέφτει κάτω σαν τα κοτόπουλα. Δεν μας παίρνει να το χάσουμε, πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε, αλλά δεν ξέρω με τι δυνάμεις θα πάμε. Και μόνο που σκέφτομαι έπαθλο φαγητού, τα ματσαρίσματα και τι θα συμβεί, απλά απογοητεύομαι. Οι μισοί βλέπουν μαυρίλες, οι άλλοι μισοί ζαλίζονται, πονάει όλο μας το σώμα από το χθεσινό αγώνισμα που είχε τόση ένταση και δύναμη, αλλά δεν μας παίρνει να χάσουμε άλλο έπαθλο γιατί αν το χάσουμε και αυτό δεν ξερω αν θα υπάρχει άνοδος για αυτή την ομάδα”, δήλωσε η παίκτρια.

Μπορεί να είναι και ο τελευταίος μου αγώνας. 16 ημέρες απόλυτης πείνας και αν είναι ο τελευταίος μου αγώνας εύχομαι να είναι και το τελευταίο μου γεύμα με όλη την ομάδα, αν αποχωρήσω”, δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος σημειώνεται ότι είναι ένας εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα