Survivor: Έξαλλη η παραγωγή με την Ελευθερίου που κρυφάκουγε – Όλος ο διάλογος

Survivor: Έξαλλη η παραγωγή με την Ελευθερίου που κρυφάκουγε – Όλος ο διάλογος

Η στιγμή που η παραγωγή πιάνει στα "πράσα" την Ελευθερία Ελευθερίου να κατασκοπεύει τον Σπύρο Μαρτίκα. Τι της είπαν οι υπεύθυνοι του Survivor All Star. Πώς δικαιολογήθηκε η ίδια και πώς σχολίασε το Twitter.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης (08/03) στον ΣΚΑΙ, και οι εντάσεις ήταν πολλές.

Η πιο σημαντική στιγμή, ήταν όταν η παραγωγή του Survivor αλλά και ο Σπύρος Μαρτίκας, έπιασαν στα “πράσα” την Ελευθερία Ελευθερίου να κρυφακούει τη συνέντευξή του, κρυμμένη πίσω από θάμνους. Την τραγουδίστρια “πρόδωσαν” κάποιοι ήχοι που ακούστηκαν.

“Τι έκανες εκεί;Τι είναι αυτά τώρα; Τι έκανες, Ελευθερία, εκεί; Πόση ώρα κάθεσαι εκεί;, ακούγεται να λέει ένας από τους ανθρώπους της παραγωγής στη γνωστή τραγουδίστρια.

Survivor: Η στιγμή που την “έπιασαν” και ο διάλογος

Ελευθερίου: Τι κάνω; Ξέρεις πόση ώρα κάθομαι εκεί; Εκεί κοιμάμαι. Τον Μαρτίκα άκουσα τώρα! Δεν μπορεί ο Μαρτίκας να το κάνει αυτό το πράγμα!

Μαρτίκας: Κατάλαβες τώρα τι γίνεται; Κατάλαβες τι γίνεται, Άσπα;

Παραγωγή: Πόση ώρα είσαι εκεί;

Ελευθερίου: Από το πρωί.

Μαρτίκας: Όλα τα κιου έχει δει!

Παραγωγή: Έχεις ακούσει όλα τα κιου;

Ελευθερίου: Δεν έχω ακούσει όλα τα κιου, όχι, τον Μαρτίκα άκουσα.

Μαρτίκας: Όλα τα κιου έχει δει!

Ελευθερίου: Τον Μαρτίκα άκουσα.

Παραγωγή: Πάμε, Ελευθερία, σε παρακαλώ!

Μαρτίκας: Κατάλαβες τι κάνει, Άσπα;

Παραγωγή: Όσα λέει στα κιου του είναι δικός του λογαριασμός.

Ελευθερία: Άσπα μου, ξέρεις πόση ώρα λείπω;

Παραγωγή: Είναι ανεπίτρεπτο αυτό και δεν έχω και ιδέα ότι βρίσκεσαι εκεί!

Ελευθερία: Άσπα μου, ξέρεις πόση ώρα λείπω; Από το πρωί λείπω.

Παραγωγή: Και γιατί πρέπει να ξέρω που είσαι; Δεν ξέρεις ότι κάνω κιου εκεί;

Ελευθερία: Τον Μαρτίκα άκουσα.

Μαρτίκας: Όλα τα κιου έχει ακούσει! Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα.

“Είναι κρυμμένη εδώ, πίσω από τους θάμνους, από τις 7 το πρωί. Πριν στηθεί όλο αυτό εδώ, το συνεργείο. Όταν άρχισα τη δική μου συνέντευξη, πετάχτηκε και άρχισε να με βρίζει. Και λέει ότι άραζε και ξεκουραζόταν από τις 6 το πρωί”, κατέληξε ο φαρμακοποιός.

Survivor: Ξεσκέπασε την Ελευθερία ο Μαρτίκας

Στη συνέχεια, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας, ο παίκτης “ξεσκεπάζει” μπροστά σε όλους την Ελευθερία, αναφέροντας τι συνέβη.

“Έγινε κάτι πολύ σοβαρό σήμερα. Ήμουν ο τελευταίος που έδωσε προσωπική συνέντευξη σήμερα. Προηγήθηκαν άλλα παιδιά. Η Ελευθερία Ελευθερίου κρύφτηκε εκεί που καθόμαστε για τις προσωπικές μας συνεντεύξεις, τουλάχιστον στα 2 μέτρα, και άκουσε μέχρι το τέλος την προσωπική μου συνέντευξη. Να ξέρετε ότι έχει υποκλαπεί η προσωπική σας συνέντευξη και η απόρρητη επικοινωνία σας με τον κόσμο. Αυτό είναι η εσχάτη της κλεψιάς και η έσχατη παραβίαση των κανόνων λέει χαρακτηριστικά.

Η ίδια προσπάθησε να δικαιολογηθεί, δηλώνοντας: “Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, ήμουν με τα κλάματα. Σηκώθηκα 6 το πρωί και ήθελα να φύγω εκτός καλύβας, να απομονωθώ. Δεν θα έκανα τίποτα εις βάρος των παιδιών. Ο κόσμος μπορεί να το δει ότι αν εγώ γνώριζα τι λέει ο καθένας στις προσωπικές του συνεντεύξεις, θα κινούμουν διαφορετικά στο ριάλιτί μου. Δεν άκουσα τίποτα“.

Survivor: Τρολάρισμα στο Twitter για την Ελευθερία

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα