Survivor: Αμηχανία με την ερώτηση του Ατζούν για τον Τάκη Καραγκούνια

Survivor: Αμηχανία με την ερώτηση του Ατζούν για τον Τάκη Καραγκούνια
Survivor - Ατζούν glomex - skai tv

"Γκρέμισε" το Survivor ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την ερώτησή του για τον Τάκη Καραγκούνια. Η παγωμένη αντίδραση των παικτών.

Γεμάτο ανατροπές ήταν το νέο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/05) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, καθώς οι παίκτες συμμετείχαν σε έναν συναρπαστικό ελληνοτουρκικό αγώνα με τεράστιο έπαθλο.

Συγκεκριμένα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσαν ότι οι νικητές θα απολάμβαναν ένα μοναδικό έπαθλο, το οποίο δεν έχει δοθεί ποτέ ξανά έως τώρα: “Ένα αξέχαστο ταξίδι στο νησί Κουρασάο!”.

Το Κουρασάο είναι το μεγαλύτερο νησί της ομάδας «ABC» (Aruba, Bonaire, Curaçao) κι ανήκε μέχρι πρόσφατα στις Ολλανδικές Αντίλλες. Πανέμορφο, εξωτικό, ιδιαίτερο!

Οι Μπλε κι οι Κόκκινες ομάδες των δύο χωρών ενώθηκαν και πάλεψαν για το μεγάλο έπαθλο, σε έναν ανεπανάληπτο αγώνα, γεμάτο ένταση και τρομερή αγωνία.

Τον αγώνα κατάφεραν να κερδίσουν οι Μπλε των Ελλήνων και των Τούρκων, με τους Κόκκινους να απογοητεύονται, καθώς κάποιοι παίκτες όπως ο Μαρτίκας και η Στέλλα δεν κέρδισαν ποτέ ταξίδι στο Survivor 5.

Survivor: Η ερώτηση του Ατζούν για τον Τάκη Καραγκούνια

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλησε να… τσιγκλήσει τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ρωτώντας αν τους έχεις λείψει ο Τάκης Καραγκούνιας

«Έχω μια ερώτηση για εσάς! Σας έλειψε ο Τάκης;» ,αναρωτήθηκε με νόημα στα ελληνικά ο παραγωγός του Survivor.

«Παναγία μου» αναφώνησε, αρχικά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, για να πάρει τον λόγο ο Γιώργος Ταλάντσεβ και να ξεκαθαρίσει πως «προσωπικά δεν μου έχει λείψει! Έχουμε καλή διάθεση στην ομάδα και είμαστε χαρούμενοι».

«Για εμένα ήταν ένας διαφορετικός χαρακτήρας ο Τάκης. Ήταν λίγο επιθετικός, μια έμπειρη προσωπικότητα. Ναι, δεν ήταν πάντα χαρούμενος, αλλά πρέπει να αποδεχόμαστε τους ανθρώπους έτσι όπως είναι. Ήταν λίγο επιθετικός» τόνισε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα