Survivor: “Ανάβουν” τα αίματα και “καίνε” τον Σάκη Κατσούλη – “Είσαι για Όσκαρ”

Survivor: “Ανάβουν” τα αίματα και “καίνε” τον Σάκη Κατσούλη – “Είσαι για Όσκαρ”
Survivor All Star Glomex

Εντάσεις αναμένονται στο Survivor All Star μετά από το σκάνδαλο Μάριου - Καρολίνας και Σάκη - Μαριαλένας, ενώ οι ομάδες διεκδικούν τη δεύτερη ασυλία. Δείτε το trailer της Δευτέρας (23/01).

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε, Δευτέρα (23/01), το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, μετά από το χθεσινό σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Οι δύο παίκτες “πιάστηκαν” να φιλιούνται σε ένα καλυβάκι μέσα στη ζούγκλα, όπου πραγματοποιούσαν κρυφές συναντήσεις, παραβιάζοντας τους κανόνες ασφαλείας. Όταν έγινε η αποκάλυψη, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραδέχτηκαν πως ήταν μαζί με τους συμπαίκτες τους στις συναντήσεις, αφού το έκαναν και οι ίδιοι, με τον Γιώργο Λιανό να τους δίνει μια αυστηρή προειδοποίηση.

Στο μεταξύ, στο συμβούλιο του νησιού, υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας από τους Μαχητές, ο οποίος ήρθε σε σύγκρουση με τους συμπαίκτες του και, κυρίως, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού Survivor, οι σχέσεις των δύο παικτών θα χειροτερέψουν και το κλίμα θα είναι τεταμένο στην καλύβα των Μπλε, ενώ οι δύο ομάδες θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Αν οι Μπλε χάσουν ξανά, θα πρέπει να αναδείξουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο του νησιού, θα “ανάψουν” τα αίματα, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης θα προχωρήσει σε κάποιες αποκαλύψεις για τις φιλίες μερικών παικτών έξω από το ριάλιτι, απευθυνόμενος στον Σάκη Κατσούλη.

“Έχουμε και λέμε, πριν το παιχνίδι, σου λέει “χρόνια πολλά” και εσύ κάνεις ότι έχεις να βρεθείς. Είσαι για Όσκαρ, λέει ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας συμπληρώνει: “Τον Σάκη τον έχω παρατηρήσει ότι είναι τρομερά διπλωματικός, αλλά δεν ξέρω πού σταματάει η διπλωματία και πού ξεκινά η υποκρισία”.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας (23/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα