Survivor – Αποκάλυψη: Η πραγματική αιτία αποχώρησης του Πάνου Καλίδη

Survivor – Αποκάλυψη: Η πραγματική αιτία αποχώρησης του Πάνου Καλίδη
Ο Πάνος Καλλίδης στο "Survivor 4" ΣΚΑΙ

Αποκαλύφθηκε το παρασκήνιο της οικειοθελούς αποχώρησης του Πάνου Καλίδη από το "Survivor 4". Ο ρόλος που έπαιξαν Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη.

Το παρασκήνιο της οικειοθελούς αποχώρησης του γνωστού τραγουδιστή Πάνου Καλίδη από το “Survivor 4”, περίπου δύο μήνες πριν, έδωσε η εκπομπή “Πρωινό” την Παρασκευή (14/05).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη έδιωξαν τον Πάνο Καλίδη από το “Survivor 4”, δηλαδή τον ανάγκασαν να φύγει.

Συγκεκριμένα, οι τρεις παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ απαίτησαν από την παραγωγή να αποχωρήσει ο Πάνος Καλίδης, αλλιώς θα έφευγαν οι ίδιοι από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο ρεπορτάζ του:

“Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, κάποια στιγμή ο Πάνος είπε κάποια πράγματα που ο Τζέιμς, ο Νίκος και η Άννα Μαρία τα θεώρησαν υπερβολικά και προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ. Πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν: “Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το παιχνίδι”. Προσπάθησε η εταιρεία παραγωγής, ο Acun, να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι “αν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε”. Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά. Από τη μία ο Πάνος Καλίδης και από την άλλη τρεις δημοφιλείς παίκτες. Η παραγωγή αποφάσισε να “θυσιάσει” τον Πάνο Καλίδη. Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, “για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς”. Γι’ αυτό στην αποχώρηση ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα