Survivor – Ασημακόπουλος: Μέρος της αμοιβής του θα πάει σε παιδιά με καρκίνο

Survivor – Ασημακόπουλος: Μέρος της αμοιβής του θα πάει σε παιδιά με καρκίνο
Ασημακόπουλος - Survivor 4 glomex

Έχοντας χάσει τον αδερφό του από παιδικό καρκίνο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θέλησε να δώσει μέρος της αμοιβής του σε παιδιά που δίνουν γενναία μάχη για τη ζωή.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος συγκλόνισε τους τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τετάρτης (23/6) του Survivor 4, καθώς ο παίκτης αποκάλυψε πως έχει χάσει τον αδερφό του από παιδικό καρκίνο.

“Είχαμε μια απώλεια, δραματική για εμένα. Μου στοίχισε τα παιδικά μου χρόνια, χάσαμε τον αδερφό μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραματικά τα χρόνια. Μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια, έπρεπε να στηρίζω τους γονείς μου. Έτρεχαν συνέχεια στα νοσοκομεία. Ήμουν μικρός τότε δεν καταλάβαινα τι γίνεται. Είχα στήριγμα τον αδερφό μου τον Γιάννη. Ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι και ο μεγάλος μου αδερφός με πρόσεχε. Κάθε σπίτι έχει και τα δικά του προβλήματα. Αυτό με έκανε να σέβομαι αυτά που μου έχει δώσει ο Θεός. Την υγεία μου, σωματική και ψυχική”, είπε ο ίδιος.

Ενώ συνέχισε: “Είχα τύψεις και δεν ήθελα να κάνω τους γονείς μου να περάσουν τέτοιο πόνο. Το να χάνεις τον αδερφό σου στα 10 του χρόνια και εσύ να είσαι 14… Δεν το εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να το ζήσει αυτό. Ήταν 4-5 δραματικά χρόνια στη ζωή μου. Είμαι ένα παιδί πολύ σωστό γιατί δεν θέλω να προκαλέσω άλλο πόνο στους γονείς μου. Στο παιχνίδι έχω πιάσει τον εαυτό μου να ξυπνάω το βράδυ επειδή τον έβλεπα τον Αλέξανδρο στον ύπνο μου, που στη νορμάλ μου ζωή δεν συνέβαινε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτά είναι σημαντικά εφόδια για το μέλλον μου. Έχω αλλάξει πολύ σαν άνθρωπος”.

Το πρωί της Παρασκευής (25/6), στον αέρα του Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα δώσει μέρος της αμοιβής του σε παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

“Είμαι σε θέση να γνωρίζω, επειδή είχα συνομιλήσει μαζί του πριν φύγει και τώρα μπορώ να το πω. Τόσο καιρό δεν μπορούσα να το πω γιατί ήταν και σε εξέλιξη οι ψηφοφορίες, αλλά τώρα έχουν κλείσει όλα αυτά. Επιθυμία του Γιώργου για όσο καιρό θα παρέμενε στο παιχνίδι και όσα χρήματα κι αν κέρδιζε, ήταν να δώσει ένα μέρος του ποσού που θα εισπράξει στα παιδιά με καρκίνο. Εγώ δεν είχα καταλάβει τότε κάτι, αλλά μετά το μάθαμε μέσα από το παιχνίδι” είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα