Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες του παιχνιδιού – Ποιοι βγήκαν αρχηγοί

Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες του παιχνιδιού – Ποιοι βγήκαν αρχηγοί
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Σωρεία αλλαγών στο "Survivor 4" μετά την οικειοθελή αποχώρηση Μπάρτζη. Νέες ομάδες θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα. Πώς θα βγαίνουν οι αρχηγοί και πώς θα παίζονται τα αγωνίσματα.

Γεμάτο ανατροπές ήταν το “Survivor 4” της Κυριακής (16/5), αφού είχαμε άλλη μία οικειοθελή αποχώρηση με τον Νίκο Μπάρτζη να αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο, ενώ ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τους νέους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο παρουσιαστής συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο στο νησί, ανακοινώνοντας στους παίκτες των δύο ομάδων τα παρακάτω:

“Το Survivor αλλάζει. Αυτή η μαγική διαδρομή έχει δύο στάσεις. Η μία στάση ήταν το πάρτυ της Ένωσης. Η δεύτερη στάση στην οποία φτάνετε είναι η αλλαγή του Survivor από ομαδικό σε ατομικό. Από εδώ και πέρα η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική, αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα ασυλίας, λοιπόν, ο καθένας θα παίζει για τον εαυτό του, ενώ για τα αγωνίσματα φαγητού και επικοινωνίας θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα δύο διαφορετικές ομάδες. Οι ομάδες των αρχηγών. Αμέσως μετά από το συμβούλιο, θα παίξετε για ένα έπαθλο που θα ισχύσει η διαδικασία επιλογής αρχηγών”.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι Αγώνες των Αρχηγών:

“Στους αγώνες ασυλίας ο καθένας θα παίζει μόνος του, θα σας εξηγήσω όταν έρθει η ώρα. Τώρα έχουμε έπαθλο φαγητού. Ξεκινάμε με τον Αγώνα των Αρχηγών. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε δύο αρχηγούς, οι οποίοι θα βγαίνουν πώς. Θα τρέχουν στον στίβο μάχης και θα κρατάμε χρόνο. Ο άντρας με τον καλύτερο χρόνο και η γυναίκα με τον καλύτερο χρόνο θα βγαίνουν αρχηγοί. Θα κληθούν να επιλέξουν στη συνέχεια συμπαίκτες και συμπαίκτριες. Ο πρώτος επιλέγει και το χρώμα της ομάδας του”.


Αρχηγοί αναδείχθηκαν ο Ηλίας και η Καρολίνα με τον πρώτο να επιλέγει το κόκκινο χρώμα και τη δεύτερη αναγκαστικά το μπλε χρώμα. Οι δύο ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Στους Μπλε είναι οι Καρολίνα, Τριαντάφυλλος, Κόρο, Μαριαλένα.

Στους Κόκκινους είναι οι Ηλίας, Σάκης, Ελένη, Ασημακόπουλος, Νικολέτα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το πρώτο αγώνισμα με τη νέα σύσταση των ομάδων κέρδισαν οι Μπλε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα