Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι ως τον τελικό

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι ως τον τελικό
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Ποιος παίκτης έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο στην τελευταία αποχώρηση του "Survivor 4" για φέτος. Τι θα δούμε τις επόμενες μέρες μέχρι τον ημιτελικό και τον τελικό.

Μόλις μία βδομάδα μακριά από τον μεγάλο τελικό του Survivor 4 βρίσκονται οι παίκτες, οι οποίοι μετά και από την σημερινή αποχώρηση είναι πλέον τέσσερις.

Μπορεί οι παίκτες που απέμειναν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να είναι πολύ λίγοι, ωστόσο, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (27/06), οι παρεξηγήσεις ανάμεσά τους συνεχίζουν να υπάρχουν.

Τρανό παράδειγμα η περίπτωση του Ηλία Μπόγδανου με τους Γιώργο Κορόμι και Γιώργο Ασημακόπουλο, όπου οι δύο τελευταίοι τον απομόνωσαν και σταμάτησαν να του μιλούν, παρόλο που είναι στην ίδια παρέα. Ο Ηλίας, μάλιστα, εξέφρασε το παράπονό του για τους “amigos” ξεσπώντας σε κλάματα.

Έπειτα, ακολούθησε ο τελευταίος μεικτός αγώνας ανάμεσα στους Έλληνες και τους Ρουμάνους παίκτες του “Survivor 4”, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ωστόσο, να λείπει, καθώς η παίκτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω έντονης αδιαθεσίας που ένιωσε το προηγούμενο βράδυ.

Τη νίκη κατάφεραν να πάρουν οι Μπλε, με τους Κόκκινους μάλιστα να παραπονιούνται πως δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν στον αγώνα λόγω των φωνών της αντίπαλης ομάδας. Οι Μπλε επισκέφθηκαν μια βίλα και διασκέδασαν με φαγητό, ποτό και χορό.

Στο συμβούλιο του νησιού, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά, καθώς αυτή ήταν η τελευταία αποχώρηση του παιχνιδιού για φέτος. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κορόμι.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 4: Οι επόμενες μέρες ως τον τελικό

Τις τρεις ημέρες που ακολουθούν (28-30/6) θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες κατάταξης. Οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι δύο θα τεθούν την Τετάρτη σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό. Οι αγώνες κατάταξης θα συνοδεύονται από συναρπαστικά έπαθλα.

Προβάδισμα αυτή τη στιγμή έχουν οι Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος.

Στον τελικό παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα μπορέσει να παραβρεθεί και άλλος κόσμος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα