Survivor: Έλυσαν τις διαφορές τους Αγγελόπουλος – Ευρυδίκη

Survivor: Έλυσαν τις διαφορές τους Αγγελόπουλος – Ευρυδίκη

Γιώργος Αγγελόπουλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη απομονώθηκαν στην παραλία για να μιλήσουν και έλυσαν τις διαφορές τους. Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των "Μαχητών"

Με 7-0 ηττήθηκε η ομάδα των “Μαχητών” στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με αποτέλεσμα να κληθούν να βγάλουν στη σέντρα κάποιον συμπαίκτη τους. Για πρώτη φορά, μάλιστα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις και όχι τρεις. Ο λόγος για τους: Ορέστη Τσανγκ και Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου- οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 4 ψήφους, και τον Πάνο Αργιανίδη και τη Σάρα Εσκενάζυ.

Εν τω μεταξύ στο χθεσινό επεισόδιο υπήρξαν εξελίξεις ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Οι δυο τους απομονώθηκαν στην παραλία, συζήτησαν για ώρα και έλυσαν τις διαφορές τους.

“Συζητήσαμε με την Ευρυδίκη, το κύριο κομμάτι της συζήτησης ήταν μια αγκαλιά και υπήρχε διάθεση και από τις δύο πλευρές να γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν καθαρά μία φιλική και προς αποκατάσταση της οποιασδήποτε ζημιάς και των δύο πλευρών αγκαλιά, καθόλου πονηρή, αντρίκια από την πλευρά της γιατί έκανε το πρώτο βήμα και για μένα δεν υπάρχει τίποτα με την Ευρυδίκη.

Ούτως ή άλλως δεν υπήρχε αλλά μέσα σε αυτό το θολό τοπίο και την παρεξηγημένη ίσως εικόνα μου, απ’ ότι μου είπε, τοποθετήθηκε με αυτόν τον τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο μου είπε στην πεντάλεπτη κουβέντα μας. Κατάλαβε κάποια πράγματα διαφορετικά; Ίσως επηρεάστηκε από κάποιες καταστάσεις; Για μένα δεν υπάρχει τίποτα, μου έλυσε κάθε ερωτηματικό”, είπε, μιλώντας στην κάμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η Ευρυδίκη από την πλευρά της αποκάλυψε ότι στην συζήτηση που είχανε του εξήγησε το πρόβλημα που είχε μαζί του και πως το σημαντικότερο ήταν που αγκαλιάστηκαν ουσιαστικά και αληθινά.

“Μέσα από τον διάλογο βγαίνει κάτι καλό.. και θα έρθουν καλύτερες μέρες”, τόνισε η Ευρυδίκη.

Δείτε τι είπε ο Αγγελόπουλος και η Βαλαβάνη από το 2:17:40 και μετά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα