Survivor: Φήμες για αποχώρηση της Μαριαλένας – Το story που διέγραψε ο Λιανός

Survivor: Φήμες για αποχώρηση της Μαριαλένας – Το story που διέγραψε ο Λιανός
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Survivor 4 youtube printscreen

Ο Γιώργος Λιανός ανέβασε ένα Story για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ωστόσο λίγο μετά διέγραψε την ανάρτηση, δημιουργώντας ερωτηματικά για την τύχη της στο Survivor.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Survivor 4 έχει ήδη ξεκινήσει και μετά την αποχώρηση της ερχόμενης Κυριακής, η τελική τετράδα θα αναμετρηθεί για το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κορομι, ενώ οι δύο παίκτες που είναι ασφαλείς και έχουν ήδη καταφέρει να πάρουν το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά της Αθήνας είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Survivor: Η αινιγματική ανάρτηση του Γιώργου Λιανού

Πριν λίγες ώρες, ένα live του Ατζούν Ιλιτζαλί στο Instagram με τους Έλληνες παίκτες, σκόρπισε φήμες για πιθανή αποχώρηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, καθώς η ίδια δεν εμφανίζονταν στο βίντεο.

Πολλοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου που θεώρησαν πως πρόκειται για γκάφα που αποκαλύπτει την αποχώρηση της Μαριαλένας από το Survivor την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Γιώργος Λιανός ανήρτησε ένα Instastory, με το οποίο τόνιζε ότι η Μαριαλένα απουσίαζε από το Instagram live, καθώς ήταν στο νοσοκομείο για προγραμματισμένος εξετάσεις. Ο παρουσιαστής διέγραψε, ωστόσο, τη συγκεκριμένη ανάρτηση λίγη ώρα μετά, δημιουργώντας απορίες για την εν λόγω κίνηση.

Δείτε παρακάτω το Instastory που διέγραψε ο Γιώργος Λιανός:


Survivor: Πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί ο τελικός

Μία μόλις αποχώρηση έχει απομείνει μέχρι τον τελικό του Survivor, για να “κλείσει” η τελική τετράδα της Αθήνας.

Οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες, μετά και την αποχώρηση της Κυριακής 27/6, θα φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψουν στην Αθήνα για τον ημιτελικό, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 4 Ιουλίου στο Γαλάτσι.

Από τον ημιτελικό θα περάσουν στον μεγάλο τελικό δύο από τους τέσσερις φιναλίστ. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη μέρα, στις 5 Ιουλίου.

Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα μπορέσει να παραβρεθεί και άλλος κόσμος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα