Survivor: Η απόλυτη ανατροπή στο Συμβούλιο – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Survivor: Η απόλυτη ανατροπή στο Συμβούλιο – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
Survivor 5 FACEBOOK / @SURVIVOR GREECE

Στα μαχαίρια Ναυσικά και Μαρτίκας, μετά τις "μπηχτές" για "παχυλά συμβόλαια και προσωπικά συμφέροντα". Ποιος παίκτης αποχώρησε από το Survivor.

Άλλη μία αποχώρηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (30/03) στον ΣΚΑΙ, σε ένα επεισόδιο που περιείχε τα πάντα.

Στην αρχή του επεισοδίου και μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον Μαρτίκα για “προσωπικά συμφέροντα της Ναυσικάς”, αφού υπέδειξε ως υποψήφια προς αποχώρηση τη Τζο, η ίδια χαρακτήρισε “αηδίες” τα όσα είπε εις βάρος της, λέγοντας ότι “το παίζει ήρωας και δεν βρίσκεται εκεί για τα λεφτά”.

Survivor: “Πάγωσαν” όλοι με τον τραυματισμό του Άρη Σοϊλέδη

Μια αναπάντεχη τροπή είχε το σημερινό αγώνισμα, το τελευταίο αυτής της εβδομάδας, με τον Άρη Σοϊλέδη να τραυματίζεται σοβαρά.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα του Γιώργο Λιανού, ο Άρης Σοϊλέδης έπεσε σε ένα κατηφορικό σημείο στα εμπόδια του αγωνίσματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης αμέσως διέκοψε τον αγώνα, καλώντας τους διασώστες να παράσχουν βοήθεια στον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, και οι συμπαίκτες του Άρη, φανερά ανήσυχοι, τον πλησίασαν για να δουν αν είναι καλά.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες των δύο ομάδων ότι ο Άρης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να εκτιμηθεί ο τραυματισμός του, εκφράζοντας μάλιστα τις ευχές του, να μην είναι κάτι σοβαρό.

Ωστόσο, ο Σοϊλέδης δεν ήταν ο μόνος που χρειάστηκε τη βοήθεια των γιατρών. Η Ασημίνα, ενώ βρισκόταν στον πάγκο των Κόκκινων, ξαφνικά κατέρρευσε και βρέθηκε στο έδαφος. Αργότερα, επέστρεψε στην παραλία και ενημέρωσε τους συμπαίκτες της ότι έπαθε διάσειση.

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Μπλε και τους Κόκκινοι “ρίχτηκαν” στη μάχη για άλλη μια φορά, στο τελευταίο αγώνισμα αυτής της εβδομάδας, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού. Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, ενώ τη νίκη κατάφεραν να πάρουν οι Μπλε, με τον Τάκη Καραγκούνια να αφιερώνει τη νίκη της ομάδας στον Άρη Σοϊλέδη που βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Survivor: Ανταλλαγή πυρών Ναυσικάς – Μαρτίκα

Η διαμάχη μεταξύ της Ναυσικάς και του Σπύρου συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, με την ίδια να “βγαίνει” εκτός εαυτού και να απαντά στα επικριτικά σχόλια του Μαρτίκα.

“Με έκανε να νιώσω άβολα ότι δεν δίνω ευκαιρία στα νέα παιδιά. Δεν δέχομαι σεξιστικά σχόλια από κανένα και να μη δέχεται καμία γυναίκα είτε είναι 38, 48 ή 58. Τα όνειρα που έχει κάθε άνθρωπος είναι πηγή ζωής κι ενέργεια. Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία. Δεν καταλαβαίνω γιατί καταδικάζεις τους ανθρώπους; Τότε γιατί βρίσκεσαι εδώ και στερείς τη θέση σου από ένα νέο άνθρωπο; Ποιος σε έχρισε μαέστρο του Survivor για να πεις ποιος θα αποχωρήσει;”, είπε σε έντονο ύφος η Ναυσικά.

“Επειδή μιλάς και για παχιά συμβόλαια, που δεν σε αφορά. Εδώ είμαστε για δικά μας όνειρα, για την οικογένειά μας, τη φιλαρέσκειά μας κι όλα προσωπικά συμφέροντα. Έχεις ψεύτικο αλτρουισμό και να ζητήσεις συγγνώμη. Οποιοσδήποτε μπορεί να κλείσει ένα καλό συμβόλαιο. Έχω δουλέψει πάρα πολύ, η οικογένειά μου πεινούσε κι είμαι περήφανη που έφτασα μέχρι εδώ”, κατέληξε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε την Τετάρτη (30/03)

Στο τέλος του επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor. Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη.

Η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν εκείνη που δεν συγκέντρωσε αρκετές ψήφους από το κοινό και μετά από μια έντονη διαμάχη που είχε με τον Άρη Σοϊλέδη και την έντονη συναισθηματική της φόρτιση, αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης σε κακή κατάσταση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα