Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε αυτό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε αυτό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες
Η Ελευθερία Ελευθερίου Instagram / @eleftheria_elle

Η Ελευθερία Ελευθερίου για το Survivor 4. Τι ήταν αυτό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες. Ποια η σχέση της με τον Αλέξη Παππά.

Καλεσμένη στο Love It της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/5) η Ελευθερία Ελευθερίου, όπου μίλησε για το Survivor 4, αποκαλύπτοντας τι ήταν αυτό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Αλέξη Παππά, απαντώντας, μάλιστα, αν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ τους, ενώ υποστήριξε πως ο κόσμος έχει λανθασμένη εικόνα για τον ηθοποιό.

“Θα έπρεπε να δείξει η κάμερα ότι εγώ προσωπικά δεν πήρα τίποτα από το μπαούλο και μου χρέωσαν μια πολύ άσχημη κατηγορία. Θα έπρεπε να δείξουν τη συνομιλία που είχα κάνει με τον Αλέξη και το πώς αφήσαμε πίσω μια παρεξήγηση και τα βρήκαμε. Θα έπρεπε να δείξουν πάρα πολλά άσχημα πράγματα που γινόντουσαν και τα άσχημα και ειρωνικά σχόλια που δεχόμουν κατά περιόδους”, είπε αρχικά.

Ενώ συνέχισε: “Οι τηλεθεατές έχουν λανθασμένη εικόνα για τον Αλέξη Παππά. Το πιο άδικο σχόλιο που άκουσα είναι ότι είμαι άβουλη και κλέφτρα. Δεν θα πω ποιος έκλεβε αλλά υπάρχουν κάποιοι που έκλεβαν και πολύ καλά μάλιστα. Έχω φάει από τα σκουπίδια. Στην κλεψιά δεν ήμουν καλή, ασχέτως ότι την χρεώθηκα. Κατάφερα μια φορά να βρω ένα κομματάκι κοτόπουλο στα σκουπίδια με μυρμηγκάκια, το φύσηξα και το έφαγα”.

Ελευθερία Ελευθερίου: Όλα όσα αποκάλυψε για το Survivor

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα