Survivor: Η Μαριαλένα “καρφώνει” τον Κόρο στον Σάκη – “Καρδούλα μου, στεναχωρήθηκα χθες”

Survivor: Η Μαριαλένα “καρφώνει” τον Κόρο στον Σάκη – “Καρδούλα μου, στεναχωρήθηκα χθες”

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολίασε την υποψηφιότητα του πρώην συντρόφου της, λέγοντάς του χαρακτηριστικά "Με το που ανακοίνωσε το όνομα σου, δεν ξέρω, με έπιασε μια μελαγχολία".

Η Μαριαλένα δεν έκρυψε την θλίψη της για το γεγονός ότι ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor αυτήν την εβδομάδα, αφού τον ψήφισε εχθές ο Κόρο.

“Καρδούλα μου, στεναχωρήθηκα χθες αλλά σήμερα ξύπνησα με άλλη διάθεση. Με το που ανακοίνωσε το όνομα σου, δεν ξέρω, με έπιασε μια μελαγχολία» είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλώντας στον συμπαίκτη και πρώην σύντροφο της, Σάκη Κατσούλη.

“Βασικά σε ψήφισε για να προστατεύσει εμένα που είμαι γυναίκα, που είμαστε από την πρώτη μέρα μαζί και όλα αυτά που είπε. Σίγουρα, όμως, επειδή εσύ είσαι και ο καλύτερος παίκτης εδώ μέσα! Δηλαδή δεν μπορώ να το πιστέψω. Το είχε πει, ρε Σάκη μου, κιόλας και στο παρελθόν ότι θα ψηφίζει στρατηγικά αν και χθες λέει ότι δεν ψήφισε στρατηγικά. Και θα ψήφιζε εσένα γιατί είσαι ο καλύτερος παίκτης εδώ πέρα και θα άνοιγε ο δρόμος του σε περίπτωση που φύγεις”, σημείωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα