Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά την αποχώρηση – Έφτασε Ελλάδα

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά την αποχώρηση – Έφτασε Ελλάδα
Survivor - Ευρυδίκη glomex

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου στη χώρα μας, επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο. Το πρώτο της σχόλιο.

Επιστροφή στα… πάτρια εδάφη για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, καθώς, το απόγευμα του Σαββάτου έφτασε στην Ελλάδα, έχοντας ολοκληρώσει τη συμμετοχή της στο φετινό Survivor.

Η άλλοτε παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ (αλλά και του “My Style Rocks”) ήταν αυτή που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, όπως προέκυψε από την ψηφοφορία του κοινού που είχε να επιλέξει ανάμεσα στην ίδια και τους Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Βρισηίδα Ανδριώτου.

Με την άφιξή της στην Ελλάδα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τα χρήματα που συγκέντρωσε στο Survivor

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπήκε στο Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα του πέμπτου αυτού κύκλου, ούσα αποφασισμένη να προχωρήσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Εν τέλει, η άλλοτε παίκτρια του “My Style Rocks”, κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο περίπου 3,5 μήνες, αποχωρώντας αναπάντεχα, αλλά συγκεντρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έπαιρνε 3.500 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, παραμένοντας κάτι παραπάνω από 14 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, έλαβε περίπου 50.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 2022.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα