Survivor: “Κόλαση” στο συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: “Κόλαση” στο συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor 5 Facebook / @Survivor Greece

Ποια ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας του Survivor. Καβγάδες στο συμβούλιο του νησιού. Ποιος παίκτης ψηφίστηκε από την κάλπη.

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor γεμάτο ένταση, αγωνία και αδρεναλίνη προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (04/04) στον ΣΚΑΙ, ενώ μάθαμε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στη μάχη για τη διεκδίκηση της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας, με τις καιρικές συνθήκες να τους δυσκολεύουν, καθώς η βροχή ήταν καταρρακτώδης.

Μάλιστα, σημειώθηκε και ένα αστείο περιστατικό που, όμως, ενόχλησε τους παίκτες, καθώς ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ “εισέβαλε” με ομπρέλα θαλάσσης στον χώρο του αγώνα λόγω της βροχής.

Οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, με αποτέλεσμα οι Μπλε να βρεθούν στην κάλπη του συμβουλίου του νησιού.

Την ατομική ασυλία πήρε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Survivor: Καβγάς Βρισηίδας – Ρουβά στο συμβούλιο

Στο συμβούλιο του νησιού, η Βρισηίδα Ανδριώτου ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Απόστολο Ρουβά, κατηγορώντας τον πως την ειρωνεύτηκε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Η ίδια δήλωσε πως η κόντρα τους ξεκίνησε στους πάγκους, με τον γνωστό μάγειρα να της λέει ότι έχει παιδιάστικη συμπεριφορά και ότι έχει καταγραφεί από τις κάμερες η στάση του.

Ο Απόστολος Ρουβάς πήρε τον λόγο και απάντησε ότι δεν προσέβαλε και δεν έβρισε κανέναν, αλλά και ότι την στιγμή του αγώνα η κάθε ομάδα “πικάρει” την άλλη.

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μπλε εμφανίστηκαν έξαλλοι με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, καθώς στον αγώνα που προηγήθηκε προκάλεσε μεγάλη σύγχυση στην ομάδα.

Η στάση του Εμμανουήλ ενόχλησε και μπέρδεψε τους συμπαίκτες του, καθώς δεν ήξεραν αν θα αγωνιστεί ή όχι, αν είχε πυρετό ή όχι, αν αντέχει τη βροχή ή όχι…

Ο ίδιος διέκοπτε όποιον συμπαίκτη του προσπάθησε να σχολιάσει τη στάση του στο συμβούλιο και όπως ήταν επόμενο, ψηφίστηκε από όλους τους Μπλε.

Έτσι, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, με τον Γιώργο Κατσαούνη, μάλιστα, να λέει: “Το παιδί δεν κάνει για το Survivor“.

Ο ίδιος ανέφερε πως περίμενε την ψήφο των συμπαικτών του, ενώ δήλωσε ότι έχει σκοπό να αποδείξει ότι μπορεί να είναι στο Survivor και να μείνει αρκετό καιρό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα