‘Survivor’, ‘Master Chef’ και ‘Τατουάζ’ ρίχτηκαν στην αρένα της τηλεθέασης

‘Survivor’, ‘Master Chef’ και ‘Τατουάζ’ ρίχτηκαν στην αρένα της τηλεθέασης
Μάχη της τηλεθέασης μεταξύ Master Chef Και Survivor

Σκληρή η μάχη της τηλεθέασης το βράδυ της Τρίτης

Με το σίριαλ “Τατουάζ” να έχει ρίξει στην αρένα τον “Survivor” Γιώργο Αγγελόπουλο και το “Master Chef” να εξακολουθεί να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς, το reality επιβίωσης του Survivor συναντά σημαντικό ανταγωνισμό τα βράδια της Τρίτης. Το Survivor εξακολουθεί να παραμένει στην πρώτη θέση, λίγες μονάδες πάνω από το “Τατουάζ” στο γενικό σύνολο, ενώ διευρύνει τη διαφορά του στο νεανικό κοινό.

Την ίδια ώρα, μάχη “στήθος με στήθος” δίνουν το μαγειρικό show του Star, με την δραματική σειρά του Alpha για τη δεύτερη θέση. Η Prime Time αυτή τη σεζόν δείχνει πως έχει χώρο για όλους και μοιράζεται σε διαφορετικές εκπομπές και προτάσεις.

Συγκεκριμένα, το Survivor σημείωσε τηλεθέαση 28,6% στο γενικό σύνολο και 31,4% στα νεανικά κοινά. Η τηλεοπτική σειρά του Alpha κατέγραψε ποσοστό 23,6% και 23,6% αντίστοιχα. Το Master Chef έγραψε ποσοστό 19,2% στο γενικό σύνολο, με το νεανικό κοινό να ανέρχεται σε ποσοστό 22,7%.

Τέλος, έχει ιδιαίτερη αξία να σημειώσουμε πως η κωμική σειρά “Το Σόι Σου” που προβάλλεται στον Alpha, από τις 21.00 καταγράφει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά, με γενικό σύνολο 24% και 26,8% στις ηλικίας 15-54. Επιπλέον, παρατηρείται και πάλι το φαινόμενο το Survivor να ανασαίνει στους πίνακες τηλεθέασης μετά τις 23.00 που ολοκληρώνονται τα περισσότερα ανταγωνιστικά προγράμματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα