Survivor: Μεγάλος καβγάς του Άρη με Τάλα και Μαρτίκα – “Πρόσεχε τα λόγια σου”

Survivor: Μεγάλος καβγάς του Άρη με Τάλα και Μαρτίκα – “Πρόσεχε τα λόγια σου”
Survivor Glomex

Θερμό επεισόδιο είχαμε στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας του Survivor. Έντονες συγκρούσεις του Άρη Σοϊλέδη με τον Γιώργο Ταλάντσεβ και τον Σπύρο Μαρτίκο.

Γεμάτο εντάσεις ήταν το επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23/05) στον ΣΚΑΙ.

Οι δύο ομάδες του Survivor εμφανίστηκαν “αποδεκατισμένες” στον στίβο μάχης, καθώς αρκετοί παίκτες ήταν άρρωστοι και δεν μπορούσαν να αγωνιστούν.

Η Μαίη και ο Στάθης από τους Κόκκινους βρέθηκαν εκτός, όπως και η Ασημίνα από τους Μπλε, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήρθαν σε σύγκρουση, με αφορμή το σχόλιο του πρώτου ότι ο δεύτερος ήταν εύστοχος λόγω τύχης.

Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν βαριά λόγια, κατηγορώντας ο ένας τον άλλον ότι έχει έπαρση. “Η μεγαλύτερη έπαρση του Survivor”, είπε ο Τάλα, με τον Άρη να του απαντά: “Οκ, βγάλε την κακία σου”.

Λίγο μετά, ο Άρης ήρθε σε ρήξη και με τον Σπύρο Μαρτίκα, με αφορμή ένα παρόμοιο σχόλιό του. “Σπύρο, πρόσεχε τα λόγια σου! Ακούς τι σου λέω; Πρόσεχε!”, άρχισε να φωνάζει ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα