Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Τζέιμς – “Έκλαιγα στο αεροπλάνο”

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Τζέιμς – “Έκλαιγα στο αεροπλάνο”
Ο Τζέιμς Καφετζής κατά την άφιξή του στην Ελλάδα Glomex

Με τιμές ήρωα υποδέχτηκαν τον Τζέιμς Καφετζή από το "Survivor 4" στη Ρόδο. Τι δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο.

Επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ρόδο ο Τζέιμς Καφετζής, ο δημοφιλέστερος παίκτης του “Survivor 4”, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς πριν από μερικές μέρες από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε με πυροτεχνήματα, επευφημίες και τιμές ήρωα τον Τζέιμς Καφετζής στο νησί του, ενώ στο πλάι του είχε την πρώην συμπαίκτρια και φίλη του Άννα Μαρία Βέλλη.

Προηγουμένως, ο Τζέιμς Καφετζής είχε πάρει μια γεύση από την τεράστια αγάπη και στήριξη του κόσμου, καθώς αρκετοί θαυμαστές του είχαν μαζευτεί στο Αεροδρόμιο της Αθήνας, μόλις έφτασε στην Ελλάδα. Κόσμος συγκεντρώθηκε και στο Αεροδρόμιο της Ρόδου, όπου ταξίδεψε μετά, για να φτάσει στο σπίτι του.

Κατά την άφιξή του στην χώρα, ο αγαπητός παίκτης του “Survivor 4” δέχτηκε απανωτές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους που τον περικύκλωσαν κυριολεκτικά, ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα λιτός στις απαντήσεις του, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι από την παραγωγή.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο “πρίγκιπας” του ριάλιτι επιβίωσης είπε χαρακτηριστικά: “Συγκινήθηκα πάρα πολύ με τα σχόλια του κόσμου πραγματικά έκλαιγα στο αεροπλάνο. Η πτήση μου ήταν πολύ καλή ευχαριστώ. Είμαι χαρούμενος πάρα πολύ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα