Survivor: Όταν ο Τριαντάφυλλος “στόλιζε” τον Ντάνο ως παίκτη

Survivor: Όταν ο Τριαντάφυλλος “στόλιζε” τον Ντάνο ως παίκτη
Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος youtube printscreen

Το 2017 ο Τριαντάφυλλος μιλούσε με πολύ σκληρά λόγια για τον νικητή του Survivor 1, Γιώργο Αγγελόπουλο, με αφορμή μια ψηφοφορία στο ριάλιτι.

Ο Τριαντάφυλλος είναι αναμφίβολα ένας από τους παίκτες που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο Survivor 4, καθώς οι τσακωμοί με τους συμπαίκτες του μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που ερχόταν συχνά σε διαμάχες με άτομα της showbiz, πριν μπει στο παιχνίδι, φαίνεται πως ήταν φανατικός τηλεθεατής του πρώτου Survivor που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ, όπως δείχνουν τα σχόλια που ανακάλυψε “Το Πρωινό”.

Συγκεκριμένα, σε ένα post του ο Τριαντάφυλλος σχολίασε αρνητικά τη συμπεριφορά του Ντάνου, “κράζοντάς” τον δημόσια, ενώ δε δίστασε να γράψει ότι ο κόσμος θα καταλάβει τι εστί Ντάνος…

“Ρε Ντάνο αγόρι μου, πάλι φοβήθηκες να ψηφίσεις την Βαλαβάνη που σε όλες της ψηφοφορίες σε έβγαζε για να φύγεις; Εσύ είσαι ο σκληρός άνδρας ο δίκαιος; Εσύ που γνώριζες πως θα είναι προτεινόμενη και πάλι η…… Και τα βάζεις με τον Σπαλιάρα; Δεύτερο φάουλ, το τρίτο πάλι θα σε καταλάβουν όλοι τι είσαι, πόσα πρόσωπα έχεις, κρίμα που σε στήριζα τόσο καιρό”, είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Τριαντάφυλλος.

Survivor: Τριαντάφυλλος VS Ντάνο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα