Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Μαρτίκας και Σοϊλέδης – Αυτή η ομάδα κέρδισε το ταξίδι για Μεξικό

Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Μαρτίκας και Σοϊλέδης – Αυτή η ομάδα κέρδισε το ταξίδι για Μεξικό

Πολλές εντάσεις στο Survivor της Κυριακής. Επεισόδιο ανάμεσα σε Σπύρο και Άρη, αλλά και σε Βρισηίδα-Ταλάντσεβ. Ποιοι "έκοψαν" εισιτήριο για Μεξικό.

Επεισοδιακό ήταν το Survivor της Κυριακής, με τα αίματα να… ανάβουν, όχι στο συμβούλιο του νησιού ως είθισται, αλλά στο αγώνισμα για το μεγάλο έπαθλο που διεκδικούσαν μπλε και κόκκινοι.

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Λιανός, τους ανακοίνωσε ότι η ομάδα που θα έπαιρνε τη νίκη στον στίβο μάχης θα κέρδιζε και ένα ταξίδι στο Μεξικό, είδηση που οι παίκτες υποδέχτηκαν με ξέφρενους πανηγυρισμούς, ανεβάζοντας στα ύψη όμως τον ανταγωνισμό.

Στη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Άρης Σοϊλέδης, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και καιρό στα… μαχαίρια, λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Οι δύο παίκτες έφυγαν από τους πάγκους των ομάδων τους για να ακολουθήσει μία λογομαχία μεταξύ τους. “Πήγαινε στον πάγκο σου”, έλεγε ο Σπύρος, με τον Άρη να αποκαλεί τον αντίπαλό του “ανήθικο”. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων συμπαικτών τους, ευτυχώς οι δυο τους έμειναν στα λόγια, δίνοντας όμως συνέχεια στην προσωπική τους κόντρα.

Survivor: Ούρλιαζε η Βρισηίδα – “Πάρτε τη από εδω”

Ένταση υπήρξε πάντως και ανάμεσα στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Γιώργο Ταλάντσεβ, με την πρώτη να είναι εκτός εαυτού και να βάζει τις φωνές, τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τον πάγκο των αντιπάλων. Μάλιστα, η Βρισηίδα έκανε και μία χειρονομία η οποία εξόργισε τον “Τάλα”: “Παιδιά τι κάνει αυτό το κορίτσι; Μπορείτε να την πάρετε από ΄δω;”.

Η Βρισηίδα ήταν γενικότερα έξαλλη μετά την ήττα της, εκφράζοντας τα παράπονά της προς τους συμπαίκτες της με έντονο τρόπο. Οι φωνές της μάλιστα προκάλεσαν την απορία των κόκκινων, οι οποίοι έλεγαν μεταξύ τους: “Γιατί μιλάει έτσι; Δεν καταλαβαίνει πως είναι παιχνίδι”, τη στιγμή που η ίδια στον απέναντι πάγκο ούρλιαζε. “Κοίτα τι κάνει”, σχολίαζαν οι κόκκινοι.

Survivor: Αυτοί κέρδισαν το ταξίδι στο Μεξικό

Η μάχη ανάμεσα στον Ταλάντσεβ και τον Σοϊλέδη ήταν αυτή που έκρινε τον νικητή σε μία μονομαχία που κρίθηκε στο νήμα. Με τους μπλε να έχουν το προβάδισμα και να θέλουν έναν πόντο για να επικρατήσουν, ο γνωστός ποδοσφαιριστής κατάφερε να πάρει τη νίκη και να χαρίσει το “εισιτήριο” για το Μεξικό στην μπλε ομάδα.

Όπως ήταν λογικό, στο στρατόπεδο των μπλε ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του σπουδαίου αυτού επάθλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα