Survivor – Παύλος Γαλακτερός: “Το πρώτο βράδυ στον Άγιο Δομίνικο έκλαιγα από το σοκ”

Survivor – Παύλος Γαλακτερός: “Το πρώτο βράδυ στον Άγιο Δομίνικο έκλαιγα από το σοκ”

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 μίλησε για τη δυσκολία που αντιμετώπισε στην προσαρμογή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Καλεσμένος της εκπομπής “The Dot” ήταν ο Παύλος Γαλακτερός, αλλά και η Νικολέτα Μαυρίδη, με τους δύο παίκτες να παραχωρούν κοινή συνέντευξη καθώς διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και εκτός του Survivor.

Όταν κλήθηκαν, λοιπόν, να περιγράψουν τις πρώτες τους στιγμές στον Άγιο Δομίνικο και τη δυσκολία που συνάντησαν στην προσαρμογή, ο Παύλος Γαλακτερός αποκάλυψε την τραυματική εμπειρία που βίωσε την πρώτη βραδιά, την οποία δεν είχε εξομολογηθεί ούτε στη Νικολέτα.

“Εγώ το πρώτο βράδυ, δεν νομίζω να στο έχω πει, όταν καθόσασταν στη φωτιά και τραγουδούσατε, εγώ είχα ξαπλώσει, είχα γυρίσει από την άλλη και έκλαιγα από το σοκ”.

Εν συνεχεία, ο Παύλος Γαλακτερός εμφανίστηκε μετανιωμένος και για την αρνητική ψήφο που είχε δώσει στην Ελένη Χαμπέρη, άλλη μία παίκτρια του ριάλιτι με την οποία διατηρούσαν φιλικές σχέσεις: Είχα μετανιώσει που την ψήφισα. Δεν της το είπα ποτέ”.

Από την άλλη, η Νικολέτα Μαυρίδη δεν εμφανίστηκε μετανιωμένη για τον έντονο τσακωμό που είχε με την Μαριάνθη Κάσδαγλη και την επίμαχη ατάκα που της είχε πει κατά τη λεκτική τους αντιπαράθεση.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα