Survivor: Ποιοι ήταν οι μεγαλύτεροι “κακοί” όλων των εποχών – Μπείτε και ψηφίστε

Survivor: Ποιοι ήταν οι μεγαλύτεροι “κακοί” όλων των εποχών – Μπείτε και ψηφίστε
Οι παίκτες του Survivor Youtube

Θυμόμαστε τρεις παίκτες του Survivor που έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση λόγω της συμπεριφοράς τους και δέχτηκαν αρνητικά σχόλια, αλλά και τρεις που χάρισαν στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για το Survivor, ειδικά μετά τον αδιανόητο καβγά του Άρη Σοϊλέδη με τον Τάκη Καραγκούνια, αλλά και τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε στο Twitter εναντίον του ποδοσφαιριστή, με αφορμή τη συμπεριφορά του.

Ωστόσο, στο παρελθόν υπήρξαν πολύ πιο έντονες αντιδράσεις για παίκτες που προέβησαν σε μεγαλύτερα ατοπήματα και που “καταδικάστηκαν” από τους τηλεθεατές. Παίκτες, οι οποίοι προκάλεσαν με κάθε τρόπο τα πάθη των συμπαικτών τους στο Survivor και έγιναν στόχος του τηλεοπτικού κοινού.

Θυμόμαστε τρεις από τους παίκτες που εξόργισαν το Twitter και μνημονεύονται ως οι “κακοί” του Survivor, αλλά και τρεις ακόμη που διασκέδασαν τους χρήστες της πλατφόρμας. Παίκτες, οι οποίοι χάρισαν αμέτρητες στιγμές γέλιου και έμειναν στην ιστορία ως “τρολ”.

Οι τρεις “κακοί” του Survivor

Στέλιος Χανταμπάκης

Ο πιο γνωστός, ίσως, “κακός” του ριάλιτι επιβίωσης είχε λάβει μέρος στο Survivor 1 (2017) και είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης. Εκείνη τη χρονιά, το Survivor κατέγραφε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, καθώς ήταν η πρώτη σεζόν που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ, έπειτα από το πρώτο Survivor του 2003 στο MEGA.

Ο παίκτης είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στα social media λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς του απέναντι στους συμπαίκτες του, με αποκορύφωμα το περιστατικό με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είχε απομονωθεί πλήρως από την ομάδα της. Ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε “στήσει” στην καλύβα της ομάδας του ένα “σκετσάκι” χλευάζοντας την τραγουδίστρια, όσο εκείνη έλειπε. Συγκεκριμένα, είχε πάρει το πάνω μέρος ενός γυναικείου μαγιό και μιμήθηκε τον Σάκη Τανιμανίδη, ειρωνευόμενος την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας παρακολουθούσαν το θέαμα και γελούσαν εις βάρος της, ενώ το Twitter τον “καταδίκασε” για μπούλινγκ.

Αλέξης Παππάς

Στο περσινό Survivor (2021) ιδιαίτερη αίσθηση με την στάση του απέναντι στους συμπαίκτες του, είχε προκαλέσει ο Αλέξης Παππάς. Ο γνωστός ηθοποιός υπήρξε ένας από τους πιο σχολιασμένους παίκτες στο Twitter, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν “σατανικό” και “χειριστικό”, καθώς φαίνεται πως είχε “στήσει” τη δική του αμφιλεγόμενη στρατηγική για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο Αλέξης Παππάς προκαλούσε συνεχώς τα πάθη συμπαικτών και αντιπάλων με τα σχόλιά του και την στάση του, καταφέρνοντας κάθε φορά να τους βγάλει εκτός εαυτού. Μεταξύ των “ατοπημάτων” του, ήταν η ο χαρακτηρισμός “καρκίνωμα” προς συμπαίκτριά του, τα σεξιστικά του σχόλια προς τις γυναίκες παίκτριες, το γεγονός ότι έφυγε από την παραλία παραβιάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού και η εκμετάλλευση άλλων παικτών για δικό του όφελος.

Βαλάντης

Ο Βαλάντης αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα “κακού” παίκτη στο Survivor και η συμπεριφορά του είναι νωπή στις μνήμες των τηλεθεατών. Οι συνεχείς “εκρήξεις” του και ο θυμός που δεν μπορούσε να ελέγξει, ήταν από τα πρώτα στοιχεία που τον έκαναν αντιπαθή στον κόσμο, ενώ ας μην ξεχνάμε πως ήταν αυτός που “πολέμησε” την Μυριέλλα Κουρεντή για το φλερτ που είχε με τον Γιώργο Κατσαούνη, εξεφτελίζοντάς την ενώπιον όλων.

Ωστόσο, η στιγμή που ξεπέρασε τα όρια ήταν όταν απευθύνθηκε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, δηλώνοντάς της πως το πρόβλημα υγείας που πέρασε, δεν την έκανε καλύτερο άνθρωπο. Η παίκτρια, η οποία έπασχε από καρκίνο του στήθους στο παρελθόν, είχε ξεσπάσει σε κλάματα τότε, ενώ η σκηνή με τα λόγια του Βαλάντη, είχε κοπεί από την παραγωγή του Survivor στο μοντάζ.

Ψηφίστε τον πιο “κακό” παίκτη όλων των Survivor:

Τα τρία “τρολ” του Survivor

Πάνος Αργιανίδης

Ο Πάνος Αργιανίδης “πρωταγωνίστησε” στο Survivor 1 και έκανε “χαμό” στο Twitter για πολλούς λόγους. Αρχικά, μόνο και μόνο το επάγγελμά του ως “μάνατζερ ράγκμπι” πυροδότησε πολλά σχόλια, ενώ μέχρι σήμερα όλοι οι τηλεθεατές τον θυμούνται με αυτό τον χαρακτηρισμό. Επίσης, υπήρξε ίσως ο πιο άτυχος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, αφού τραυματιζόταν διαρκώς, ενώ σχολιάστηκε αρκετές φορές η τάση του για κουτσομπολιό και “ανακάτεμα” των παικτών. Μάλιστα, ακόμη και τα ρούχα του (η μπλούζα με τα αστέρια και το καπέλο) αποτελούν χαρακτηριστικά στοιχεία του, τόσα χρόνια μετά.

Ανθή Σαλαγκούδη

Η συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor 4 μπορεί να χαρακτηριστεί αξεπέραστη. Η παίκτρια – “παλτό”, που παραδεχόταν ακόμη και η ίδια πως δεν τα καταφέρνει στα αγωνίσματα, είχε “επιβιώσει” από μια σειρά υποψηφιοτήτων, μέχρι που αποχώρησε. Η Ανθή Σαλαγκούδη χάρισε πολλές αστείες στιγμές στους τηλεθεατές, είτε λόγω των μορφασμών της είτε λόγω των αγωνιστικών της επιδόσεων, ενώ έγινε meme αμέτρητες φορές στο Twitter. Βέβαια, είχε εξοργίσει κιόλας τόσο τους συμπαίκτες της όσο και το τηλεοπτικό κοινό, λόγω της παραμονής της στο παιχνίδι για πολλές βδομάδες. Παρά το ότι έβγαινε – σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό – η δημοφιλέστερη παίκτρια (δεν το πίστευε ούτε η ίδια), αγωνιστικά ήταν η χειρότερη παίκτρια.

Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος, που έμεινε γνωστός ως “Ντάφυ” στο Survivor 4, σχολιάστηκε πάρα πολλές φορές στο Twitter και δέχτηκε απίστευτο τρολάρισμα. Το μεγαλύτερο επίτευγμά του ήταν όταν “περπάτησε πάνω στο νερό”, καθώς σε ένα αγώνισμα με τσουλήθρα, επέλεξε να κατέβει με τα πόδια και όχι κατρακυλώντας. Είχε πει αξιομνημόνευτες ατάκες, οι οποίες μνημονεύονται μέχρι και σήμερα, όπως “οι μεγαλογιατροί”, “είναι όλα καταγ(εγ)ραμμένα”, “το βλέπει όλη η Ελλάδα και η Κύπρος” και πολλές άλλες, ενώ πάντοτε είχε μία τάση να θυματοποιείται.

Ψηφίστε τον πιο “τρολ” παίκτη όλων των Survivor:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα