Survivor: Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter για τον άγριο καβγά Άρη – Τάκη

Survivor: Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter για τον άγριο καβγά Άρη – Τάκη
Καβγάς Άρη - Τάκη στο Survivor Glomex

Το Twitter "καταδίκασε" το απαράδεκτο περιστατικό ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια στο χθεσινό Survivor. Τα σχόλια για την "έκρηξη" του ποδοσφαιριστή και τα σενάρια.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στο Twitter το άγριο σκηνικό που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΙ.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, οι δύο παίκτες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, ενώ αλληλοκατηγορούνταν με φωνές, βρισιές και απειλές. Χρειάστηκε η παρέμβαση της παραγωγής του Survivor, η οποία απομάκρυνε τον ποδοσφαιριστή από τον χώρο, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στους τηλεθεατές, οι οποίοι καταδίκασαν το περιστατικό με αναρτήσεις στο Twitter, δεν άρεσε καθόλου η στάση και των δύο παικτών. Κυρίως, όμως, στράφηκαν εναντίον του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος ήταν εντελώς εκτός εαυτού, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας διαχειρίστηκε λίγο πιο ψύχραιμα την όλη κατάσταση.

Στο μεταξύ, αρκετοί χρήστες σχολίασαν το ενδεχόμενο να ειπώθηκαν και άλλα πράγματα κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσής του, τα οποία να “κόπηκαν” στο μοντάζ.

Άλλοι, βέβαια, θεώρησαν πως η “έκρηξη” του Άρη Σοϊλέδη προήλθε από τον φόβο του μην αποκαλύψουν οι συμπαίκτες του πως έχει έρθει πολύ κοντά με τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες μέρες, γίνεται πολύς λόγος στο Survivor για “ειδύλλιο” ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Survivor: Τα σχόλια του Twitter για τον καβγά Άρη – Τάκη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα