Survivor: Ποιος πήρε την ατομική ασυλία – Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Ποιος πήρε την ατομική ασυλία – Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο "Survivor 4" αυτή την εβδομάδα. Ποιος κέρδισε στο δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

Έχουν αλλάξει οι κανόνες στο “Survivor 4”, όπου οι παίκτες πλέον αγωνίζονται για το προσωπικό τους όφελος, με σκοπό να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Το βράδυ της Δευτέρας (17/05) παρακολουθήσαμε τον πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο “Survivor 4”, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κερδίζει και να υποδεικνύει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη. Παράλληλα, στο συμβούλιο του νησιού είδαμε να βγαίνει μέσα από την κάλπη ως προτεινόμενος ο Τριαντάφυλλος.

Το βράδυ της Τρίτης (18/05) παρακολουθήσαμε το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, το οποίο κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες επισκέφθηκαν το συμβούλιο του νησιού, όπου έδωσαν πέντε ψήφους στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ο Σάκης υπέδειξε ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Νικολέττα Μαυρίδη.

Έτσι, λοιπόν, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι: Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νικολέτα Μαυρίδη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα