Survivor: Ρινγκ το Συμβούλιο και αποβολές – Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Ρινγκ το Συμβούλιο και αποβολές – Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Η κόκκινη ομάδα στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 2022 INSTAGRAM @SURVIVORGREECE

Πολλές ανατροπές και έντονοι διαξιφισμοί στον Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες του Survivor να "δείχνουν" τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις στο νέο επεισόδιο του Survivor 5, που προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (18/04) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Κατσαούνης που βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, εξέφρασε την απογοήτευσή του, προς την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία τον ψήφισε στο τελευταίο Συμβούλιο.

“Απ’ την Ασημίνα δεν περίμενα να πάρω ψήφο. Δεν έχει φιλικό επίπεδο. Κοιτάει να φτάσει τελικό με οποιονδήποτε τρόπο. Αλλιώς δεν θα μου την κάρφωνε σε συνωμοσία με τους υπόλοιπους. Δεν ξέρει τι πάει να πει η λέξη φιλία, όπου φυσάει ο άνεμος είναι”, ανέφερε ο παίκτης.

“Μην το παίζεις και φίλη στον Γιώργο. Ότι εμείς είμαστε αδέρφια, ότι εμείς είμαστε μαζί… Και μετά τον καρφώνεις πισώπλατα, ανέφερε με τη σειρά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

“Δεν ξέρω τι λέτε με τα παιδιά. Είμαι μόνη μου, δεν νιώθω ότι ανήκω κάπου. Δεν κάθομαι καν με τα παιδιά. Δεν θα απολογηθώ, με έχετε στήσει στον τοίχο, δεν είμαι σε καμία ομάδα, είπε η Ασημίνα, απαντώντας στις κατηγορίες των συμπαικτών της.

Survivor: Με την πλάτη στον τοίχο η Ασημίνα

Στη συνέχεια, οι παίκτες “ρίχτηκαν” ξανά στη μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, ενώ κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος είχαμε δύο τραυματισμούς: της Τζο Μαριδάκη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Survivor: Άτσαλο πέσιμο για τη Τζο – Χτύπησε με το πρόσωπο στην άμμο

Στο σημερινό αγώνισμα ανάμεσα σε κόκκινη και μπλε ομάδα και με το σκορ στο 2-2 Τζο και Μέι μπήκαν στο run, αποφασισμένες για τη νίκη. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Τζο έπεσε με το πρόσωπο στην άμμο, προκαλώντας ανησυχία για την υγεία της.

Survivor: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ασημίνα

Σοβαρό ατύχημα είχε και η Ασημίνα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για την δεύτερη ασυλία. Η παίκτρια έπεσε πολύ άτσαλα και τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να διακομισθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας ήταν οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη, προκειμένου να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε την έκπληξη, καθώς κέρδισε!

 

Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ιδιαίτερα τεταμένο το κλίμα στο Συμβούλιο, με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια να πιάνονται στα χέρια και τον Γιώργο Λιανό να τους αποβάλλει.

Μετά τη διαδικασία της ψηφοφορίας, υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι: Γιώργος Κατσαούνης, Σοφιάννα Αβραμάκη, Άρης Σοϊλέδης και Τζο Μαριδάκη.

 

 

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα