Survivor Spoiler: Ανατροπή – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Ανατροπή – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor All Star ΣΚΑΙ

Νέο επεισόδιο για το Survivor All Star απόψε, μετά την προσθήκη μίας ακόμη μέρας μετάδοσης από τον ΣΚΑΙ. Ποιος από τους τέσσερις υποψήφιους θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (02/02) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, καθώς, υπενθυμίζεται, πως η παραγωγή έχει προσθέσει ακόμη μία μέρα προβολής και έτσι θα παρακολουθούμε το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι παίκτες ήταν “μουδιασμένοι” μετά από την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, αφότου παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού, όταν πιάστηκαν με κινητό στη ζούγκλα.

Οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στη μάχη, διεκδικώντας το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας για φέτος, το οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι με σκορ 10-2. Οι Διάσημοι απόλαυσαν tweets στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Survivor και έζησαν μερικές στιγμές ανεμελιάς.

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις και είναι οι εξής: Κρις Σταμούλη, την Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ρία Κολοβού.

Όλοι οι υποψήφιοι προέρχονται από την Μπλε ομάδα, η οποία σίγουρα χάνει κάποιον παίκτη απόψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός σε όλους Μισθοφόρος ή Πειρατής.

Πρόκειται για μεγάλη ανατροπή, καθώς πολλοί θα περιμέναν πως η Ρία Κολοβού θα έφευγε επειδή αποτελεί πιο καινούργια προσθήκη, ενώ ο Μισθοφόρος είναι γνωστός από το πρώτο Survivor.

Survivor: Δείτε το trailer της Πέμπτης (02/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα