Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας
Survivor 5 ΣΚΑΙ

Σε ταραχή βρίσκονται οι παίκτες του Survivor μετά τη δημιουργία δύο νέων ομάδων. Ποιες είναι αυτές. Ποιοι θα κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας.

Κλάματα και οδυρμούς είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΙ, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι οι ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης αλλάζουν.

Η μεγάλη ανατροπή αναστάτωσε όλους τους παίκτες, με την Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη να “λυγίζουν” με τις αλλαγές.

Survivor: Πώς διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες

Η τράπουλα των παικτών ανακατεύτηκε και οι δύο νέες ομάδες που δημιουργήθηκαν στο φετινό Survivor είναι οι εξής:

Διάσημοι (Κόκκινοι): Τζο Μαριδάκη, Γιώργος Κατσαούνης, Μυριέλλα Κουρεντή, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στάθης Σχίζας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Ανδρέας Ματθαιακάκης, Απόστολος Ρουβάς, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Μαχητές (Μπλε): Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Άρης Σοϊλέδης, Σοφιάννα Αβραμάκη, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Οι δύο νέες ομάδες του Survivor θα αγωνιστούν απόψε, Κυριακή (20/03), για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και η “μάχη” αναμένεται να είναι συγκλονιστική.

Δεν θα λείψουν οι καβγάδες, καθώς ο Στάθης χτυπά με μπαλάκι τον Τάκη πισώπλατα, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μπουν στη μέση για να τους χωρίσουν.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η νικήτρια ομάδα απόψε θα είναι η Μπλε.

Survivor: Το trailer της Κυριακής (20/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα