Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας

Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας
Γιώργος Λιανός - Survivor instagram @survivorgreece

Μεγάλη μονομαχία ανάμεσα στους έξι παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο για την πρώτη ασυλία, λίγο πριν συμπληρωθεί η τετράδα της ημιτελικής φάσης.

Μία πολύ δυνατή μονομαχία επιφυλάσσει το Survivor της Κυριακής, το οποίο επιστρέφει απόψε μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα, ξεκινά η πιο κρίσιμη εβδομάδα μέχρι τώρα στον φετινό κύκλο, αφού οι έξι εναπομείναντες παίκτες στον Άγιο Δομίνικο μπαίνουν σε μία μεγάλη μάχη με στόχο τις τέσσερις θέσεις του ημιτελικού που θα οδηγήσει και στην τελική διεκδίκηση του επάθλου.

Survivor: Διπλή αποχώρηση αυτή την εβδομάδα

Η επιστροφή του ριάλιτι στις οθόνες μας, όμως, επιφυλάσσει και μία μεγάλη αλλαγή.

Κι αυτό διότι, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, επειδή οι παίκτες βρίσκονται στην τελική ευθεία, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις.

Έτσι, θα κριθεί η τελική τετράδα του Survivor 2022.

Survivor – Spoiler: Αυτός παίρνει την πρώτη ασυλία

Το βράδυ της Κυριακής, θα δούμε πολύ μεγάλες μονομαχίες από τους έξι που αυτές τις μέρες θα διεκδικήσουν μία θέση στον ημιτελικό, ενώ δύο εξ αυτών θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, με επιφύλαξη, αυτός που κερδίζει τον σημερινό πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας είναι ο Άρης Σοϊλέδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα