Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Μετά το άγριο επεισόδιο Σοϊλέδη-Καραγκούνια έρχεται και μία νέα αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο. Ποιον "δίνουν" τα spoilers.

Στη σκιά του άγριου επεισοδίου ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια το αποψινό Survivor, με τις δύο ομάδες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό να είναι “μουδιασμένοι” από τον τσακωμό των δύο παικτών που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Στο αποψινό επεισόδιο θα έχουμε και μία ακόμη αποχώρηση, που θα προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού, το οποίο καλείται να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων παικτών.

Από τους Κόκκινους, πρώτος υποψήφιος ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε την Τζο Μαριδάκη.

Από την άλλη, πρώτη υποψήφια από τους Μπλε ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη, ενώ κατόπιν υπόδειξης του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, που είχε την ατομική ασυλία, δεύτερος υποψήφιος βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, από το Survivor αποχωρεί σήμερα η Τζο Μαριδάκη.

Ποια είναι η Τζο Μαριδάκη

Η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια του φετινού Survivor γεννήθηκε το 2002 στην Κρήτη. Σπουδάζει στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ασχολείται με το στίβο και πιο συγκεκριμένα με τις αποστάσεις 3 χλμ. και 5 χλμ. και παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέχει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Μπήκε στο Survivor γιατί δεν φοβάται απολύτως τίποτα και κανέναν, αλλά κυρίως γιατί θέλει να «κλείσει» τα στόματα κάποιων που πιστεύουν πως δεν θα τα καταφέρει. Το αθλητικό της μότο είναι «είτε κερδίζεις, είτε μαθαίνεις» και η λέξη «ήττα» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Την ίδια ώρα δηλώνει πως λειτουργεί άριστα ως… μονάδα και όχι ως ομάδα!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα