Survivor: Σπύρος Μαρτίκας – “Και οι Τούρκοι κατάλαβαν τι περνάμε με τον Τάκη”

Survivor: Σπύρος Μαρτίκας – “Και οι Τούρκοι κατάλαβαν τι περνάμε με τον Τάκη”
Survivor glomex

Στο στόχαστρο ξανά ο Τάκης Καραγκούνιας μετά το αγώνισμα με τους Τούρκους. Οι δηλώσεις των παικτών του reality επιβίωσης για τη στάση και την αρνητική του ενέργεια.

Γεμάτο ένταση επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης το Survivor με τους παίκτες των δύο ομάδων να σχολιάζουν όσα έγιναν χθες στον στίβο μάχης με αντίπαλους τους Τούρκους.

Σπύρος Μαρτίκας και Τάκης Καραγκούνιας διασταύρωσαν για άλλη μια φορά τα ξίφη τους, με τον φαρμοακοποιό να σχολιάζει πως “ακόμα και η Μπλε ομάδα των Τούρκων κατάλαβε τι περνάμε με τον Τάκη”, αναφέροντας πως ο μισθοφόρος δεν άφησε καλή εντύπωση στους γείτονες.

Τους έκανε τρομερή εντύπωση ο Τάκης. Πόση αρνητική ενέργεια είχε, πόσο σκυθρωπό πρόσωπο είχε και δεν τους άρεσε καθόλου η στάση και στην ομάδα τους και απέναντί μας“, δήλωσε με τη σειρά του ο παίκτης των Μπλε, Νίκος Γιάννης.

Το ειδύλλιο ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας “θέατρο του παραλόγου” την ιδιαίτερη σχέση που ενώνει τους δύο συμπαίκτες του.

“Για μένα είναι ένα τεράστιο θέατρο που παίζουν για να έχουν ακροαματικότητα και τηλεθέαση. Δεν βλέπω κάποιον έρωτα και κάποια σχέση, κάποιο φλερτ, καν! Η Βρισηίδα είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να κάνει κάτι με τον Σπύρο, σοβαρά, διότι μου είχε δηλώσει πριν δύο εβδομάδες περίπου ότι είναι ερωτευμένη με τον πρώην της που είναι εκεί έξω. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Μήπως αισθάνεται ότι θα βγει στον τάκο και αυτή και αυτός και έχουν κάνει ένα σχέδιο πλατωνικού έρωτα;“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα