Survivor: Τα επικά σχόλια του Εμμανουήλ για τον “γάμο” Βρισηίδας – Μαρτίκα – “Είναι όλο λάθος”

Survivor: Τα επικά σχόλια του Εμμανουήλ για τον “γάμο” Βρισηίδας – Μαρτίκα – “Είναι όλο λάθος”
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor glomex

Φορώντας ένα μαύρο "πέπλο" ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ "έσταξε φαρμάκι" αναφερόμενος στο φημολογούμενο ειδύλλιο της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα. Όσα είπε on camera.

Ως άλλος ανταποκριτής από τον Άγιο Δομίνικο για λογαριασμό του Survivor εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/05) ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ένα από τα θέματα της… εκπομπής του ήταν και το φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

“Σήμερα η ψυχαγωγική μου εκπομπή τηλεθεατές μου θα έχει να κάνει με γάμο. Αλλά τι γάμο. Μείνε συντονισμένος γιατί θα στα πω τώρα αφού βγάλω όμως αυτό το πανέμορφο μαύρο πέπλο, γιατί ο γάμος του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου πραγματικά είναι ένα γεγονός στον Άγιο Δομίνικο. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ, να γελάσω; Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες μιλάνε για γάμο”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

“Τώρα η Βρισηίδα είναι ερωτευμένη με τον Μαρτίκα; Να κάνω τον σταυρό μου. Η Βρισηίδα δεν νομίζω ότι είναι ερωτευμένη, ο Μαρτίκας μπορεί γιατί έχει πάρα πολύ κέρδος. Πώς γίνεται να είστε πέντε μήνες μαζί, να μην μιλάτε, να λέτε τα τυπικά και ξαφνικά πριν τρεις ημέρες να είστε φουλ ερωτευμένοι; Επίσης, θέλω να πω ότι όλη η παραλία γελάει με τα χάλια τους, όχι μόνο εγώ, όλη η παραλία τους περιμένει στη γωνία για να δουν αυτά τα χαζά παιχνιδάκια της Βρισηίδας”, σχολίασε επίσης.

Κλείνοντας, ο παίκτης της Μπλε ομάδας του reality επιβίωσης άφησε αιχμές για τους συμπαίκτες του πως “πουλάνε” ένα love story, ενώ δικαιολογώντας την επιλογή του να φορέσει μαύρα, ανέφερε πως “αυτό το ειδύλλιο πραγματικά είναι όλο λάθος. Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα